Viikonlopun kisareissusta selvitty töihin, tai siis minä olen töissä ja Jukka jäi nukkumaan koirien kanssa ;)

Lauantaina starttasimme auton ensin kohti Kuivasjärveä, minne tiputimme Minnin ja Taikan hoitoon. Sieltä sitten auton nokka kohti Kuopiota :) Matkan määränpää oli Kataisen perheen koti Vaahteratiellä.

Kyllä taisi Peikko-poika meidät kuitenkin vielä muistaa, kun häntä heiluen tuli ovella meitä tervehtimään ja pusuja antamaan :)

Lauantai-ilta menikin tosi nopeasti mukavassa seurassa, nauttien hyvää ruokaa ja juomaa :) Koko koira poppoo Peto, Roisto, Peikko, Macy & Nelli viettivät illan sopuisasti, mukaan mahtui vielä Kataisen perheen kissa, joka hieman herätti meidän tytöissä ihmetystä ;) Peikon korvat trimaattiin, ja muutenkin sitä siinä illan aikana tuli pajailtua ja sylissä pidettyä :)

Sunnuntai-aamuna sitten herättiin seittemän aikaan valmistaumaan kisapäivään. Söimme hotelli-tason aamiaisen, kiitos Harrille ja kävimme vielä ennen kisapaikalle lähtöä kävelemässä jäällä upeassa aurinkoisessa säässä. Koirat peuhusivat ja muutaman kuvankin jäällä otin, jotka julkaistaan sitten illalla kunhan pääsen kotio.

Kisat itsessään eivät sitten menneet ihan putkeen... Jukalle ja Macylle yksi 0-tulos sij.2, 10vp ja hyl. Nellille myös yksi 0-tulos sij.6 ja 2xhyl. Kisaamattomuus ehkä näkyi Jukan ohjauksessa ja kun varsinkin Macyllä tuntui olevan oikein ärri-purri meno päällä, niin lapasestahan pikku-musta irtosi ;) Jäi ne tuplat/triplat saamatta ;) Itse kisa järjestelyt sujuivat hyvin ja maneessissa oli hyvä pohja juosta.

Neljän aikaan pääsimme starttaamaan kohti kotia. Iisalmessa pysäihdyimme syömään ja siitä sitten jatkoimme matkaa mahat täynnä Oulua kohti. Kotona olimme kahdeksan jälkeen ja minä taisin jo yhdeksältä olla unten mailla :)

Kiitos Sannalle ja Harrille mukavasta viikonlopusta ja kestityksestä :) Oli ihana nähdä Peikko-poikaakin oikein ajan kanssa. Ensi kerralla muistetaan sitten ettei syödä sitä mozzarella-salaattia ;) Olette tervetulleita vastavierailulle!

Tosiaan kuvia tuli räpsittyä aika paljon ja kunhan vain täältä töistä kotiin niitä pääsen kattomaan, niin lisäillään niitä kotisivulle!

Tässä pari kuvaa Peikosta :)