Siinäpä ne viime viikon tapahtumat lyhykäisyydessään :)

Tiistaina mie vein Nellin ja Taikan kanssa osteopaatille. Nellin lantio oli aivan "solmulla", eipä ihme jos töpö on ollut vinossa :D. Nyt sitten seurataan tilannetta ja toivotaan, ettei tämä uusiudu. Taikulla oli pientä vinoutta lantiossa ja tästä johtuen vasemmassa kankussa sitten kireyttä, joka on meille välillä aina aiheuttanut harmaita hiuksia... Hoidosta lähti tyytyväinen emäntä sekä suorat koirat <3.

Sillä aikaa Macy oli treenaillut Haukkiksella, Papusenkin kanssa otettiin keppejä, kontakteja ja pikksen irtoamista :). Kotiin Macy tuli "nelijalkaisena", mutta pienen levon jälkeen minulla olikin "kolmijalkainen" koira :(. Ja kun Macy ei vielä aamullakaan minun hieronnan jälkeen tassulle varannut, niin soitto Jarmolle, joko hän kerkeäisi jossain vaiheessa kattoo Macyä, että saataisiin toinen jälleen kuntoon. Onneks aika järjestyi heti samalle päivää. Nikamissa ei ollut mitään vikaa ja lantiokin oli suorassa ;), eli kyseessä vain lihasvehähdys. Pientä ensiapua saatiin ja vaikutus näkyi heti :)

Torstaina sitten treenattiin Tupoksella, mukana Taika & Nelli. Tehtiin takaaleikkauksia ja sylkkäreitä, eli meille todella hyödylliset treenit :) Nellin treenit tais mennä aika täydellisesti <3.

Perjantaina oli Papun treenit Tupoksessa. Sen verran kommenttia tuli, että A:n kontakti oli HIENO :). Papusellehan opetetaan juoksukontaktit ;)

Lauantai sitten otettiin rennosti, kunnon lenkki koirien kaa ja iltapäivä ruuaksi tytöt sai luut, joita kaluttiin todella antaumuksella muutaman tunnin ajan :)

Sunnuntaina sitten olikin kisat Keminmaassa. Hyppyrata oli aika koukeroinen, takaavientejä muutama :D. Jukka&Nelli tekivät hienon nollan, pikkasen oli käsijarru päällä vauhdin suhteen, mutta hienosti kolmas sija parille :). Meille Taikun kaa hylly, eikä ollu edes hyvä sellainen.. rimat oli 35:ssa ja Taika ei keskittynyt ollenkaan hyppäämiseen.. renkaastakin tultiin kehikon läpi ja kun sen sitten uusin (hylly oli jo sitä ennen), niin mie lopetin radan siihen. Agirata olikin kivempi profiililtaan, mutta niinhän siinä kävi, että me molemmat otimme hyllyn samaan paikkaan, väärä pää putkesta :D. Mutta Taikun kanssa loppurata oli HYVÄ, puomin kontakti upea, eikä yhtään rimaa edes kolissut :)

Tällä viikolla jälleen treenataan, seuraavat kisat on varmaan ainakin Taikan osalta 10.10. ja sitten koko kolmikko kisaa Kajaanissa 16.10. Tälle vuodelle emme enää näyttelyissä näyttäydy, mutta katotaan jos Papunenkin pääsisi kisauran aloittamaan marras/joulukuussa ;) Taikulle onkin sitten ihan muuta puuhaa suunniteltuna loppuvuodeksi :D