Hip hei ja hurraa.... Taikan kanssa tänään kisasimme 2 starttia OKK:n kisoissa. Ensimmäistä startista saimme 0 ratavirhettä, mutta hieman yliaikaa, kuitenkin 0-tulos vielä ja sitä myötä sitten toinen nousu-nolla kakkosista :) Radan loppuosa ei todellakaan ollut sujuvaa, eikä kaunista katseltavaa, joten siitä toi ihanneajan ylitys johtui. Taika myös voitti luokkansa.
Toisessa radassa kolmas este oli keinu, jonne tulimme ilmeisesti liian kovalla vauhdilla ja pikku-neitin tassut eivät pitäneet, jonka seurauksena tipahdettiin kyljelleen keinun vierelle. Minä yritin katsoa tuomaria, että oliko se 5vp. vai kielto, tuomari ei sillä hetkellä kun häntä katsoin näyttänyt mitään, joten oletin, että saimme 5vp. ja jatkoin rataa, mutta lanka oli siinä vaiheessa jo katkennut ja Taiku valitsi väärän pään putkesta. Muutoin rata oli hyvää sujuvaa menoa, sekä A:n että puomin kontaktit olivat todella upeat :) Kiva on pitkän tauon jälkeen kuitenkin tehtiin radalla yhdessä töitä.
Palkintojen jaossa minulle sitten selvisi, ettei tuomari ollutkaan antanut Taikalle virhettä keinulta ollenkaan, tassut olivat olleen kontaktilla ennen tippumista. Joten nyt minulle kävi jo toisen kerran niin, että oletin tuomarin antaneen virheen, eikä virhettä kuitenkaan ollut sitten tullut!!!Mitä tästä opimme, ei saa koskaan olettaa, että nyt tuli virhe, vaan takistellaan niitä tuomarinsihteerin lappuja sitten kun rata on kokonaan suoritettu ja ollaan maalissa! Huomenna kisat jatkuu, edessä on agirata ja hyppyrata.