Olipas upea päivä eilen Hailuodossa :)

Kisojen tuloksista ei paljon kerrottavaa jälkipolville jäänyt, mutta molemmista radoista Taikun kaa löytyi hyviä kohtia, joihin pitää olla tyytyväinen :)

Koirien kanssa käytiin juoksemassa merenrannalla ja kylläpä jengi nautti :) Papusenkin ensikosketus meren kanssa meni hyvin, toinen oli niin tohkeissaan vedessä <3. Taikaa ei veteen saanut muutakuin kantamalla ja sittenkin rantaan taikasin räkyttämään mahdollisimman pian, Nelli&Macy ovat vedessä mielellään :) Harmi kun en tajunnut kameraa ottaa rantaan mukaan.

Syötiin eväitä, paistettiin makkaraa ja juteltiin ystävien kanssa, eli otettiin tosi rennosti. Kisoissa oli mukavan rento ilmapiiri, joten jos ensi vuonna kisat Hailuodossa pidetään, niin tää jengi lähtee sinne koko viikonlopuks :)

Ainut ikävä puoli oli, että Minni ei voi hyvin :( Perjantaina Kemin reissulla jo oli nähtävissä, että vanhuksella kaikki ei ole hyvin, tasapaino petti :(. Kuitenkin perjantaina illalla kotona ja lauantaina aamulla Minni oli ihan normaali. Kun eilen päästiin Hailuotoon, niin Minni vain seisoi paikallaan ja kun yrtti ottaa askelta, niin etupää petti heti. Kävely oli ihan kuin koira olisi ollut "humalassa"... Puolen päivän aikaan pyysin päivystävää eläinlääkäriä Minni katsomaan ja diagnoosina oli, että joko välikorvantulehdus (korvat puhtaat päällisin puolin, mutta silti tulehdus voi olla)  tai vanhan koiran syndrooma. Tärkeintä on saada tarpeet tehtyä, ettei tukoksia synny. Onneks Minni kuitenkin sitten neljän pintaan pissasi ja vielä ennen saarelta lähtöä kakkakin kulki :) Sain kuitenkin Minnille reseptin antibiootista, jonka aloitin tänään, jos kyse on tuosta välikorvantulehduksesta... Ihana kun lääkäri oli siellä paikailla ja auttoi meitä, ISO kiitos Tiinalle! Tänään Minni on syönyt, tehnyt tarpeet, mutta askellus on erittäin epävakaata.. Katselemme miten antibiootti rupeaa vaikuttamaan vai vaikuttaako ollenkaan ja sen mukaan sitten olemme yhteydessä lääkäriin.

Nyt otetaan sunnuntai vain rennost, kerätään voimia ensi viikkon :)

Päivitystä Minnin kuulumisiin 28.6. klo 06:18

Eilen iltapäivällä aloitettiin antibiootti. Minni oli jo illalla reippaampi, ei horjunut niin paljon ja oli nukkuikin olohuoneessa meijän kanssa jo. En millään usko, että yksi antibiootti tabu olisi saanut tätä aikaan, vaan ehkä kuitenkin kyseessä on toi vanhan koiran syndrooma. Tänään aamulla on ruoka maistunut ja tarpeet tehty ulos, ilman suurempia ongelmia. Pikkasen vielä liikkeessä "heittää", mutta ei enää niin pahasti kun vuorokausi sitten :) Ja kun eilen ei kauheesti reagoinut ymärillä tapahtuvaan, niin nyt korvia höristelee ja silmät reagoi ns. normaalisti!