Huh, enpäs ole saanut pitkään aikaan aikaiseksi kirjoitella tyttöjen kuulumisia tänne blogiin.

Mitäs meille onkaan tapahtunut?

Jukka ja Nelli kisasivat toukokuun alussa KAS:in kisoissa Oulussa kaksi starttia, tuloksena ensimmäisistä ulkokisoista taisi olla hylly ja 5vp.

Pientä mahatautia meillä myös sairastettiin, vain Macy säästyi siltä. Lääkärille asti ei tarvinnut onneksi mennä, saatiin parantumaan ihan kotikonstein.

Taika, Nelli ja Macy oli ilmoitettu OKK:n kisoihin 17.-18.5. Taikalle saldona 3 x 5vp ja yksi hylly. Vitosradat olivat ihan hyviä, mutta kyllä ne nollat edelleen tiukassa on ;)  Nellille 3 x hyl ja yksi 10vp tulos, joten ihan putkeen kisat eivät menneet. Macyn olin ilmoittanut vain sunnuntaille kahteen starttiin, mutta vasemman etutassun ontumisen vuoksi emme kisanneet :(

Macy kävi sitten maanantaina osteopaatin luona hoidossa ja ontuminen jäi sinne :)

Tulossa on sitten viikonloppuna Keminmaan kisat, minulla urakoitavana 8 starttia, jos Jukka ei suostu auttamaan ;) Muutenkin kisakalenteri näyttää aika tiiviiltä....

Ennen sm-kisoja hovi-hieroja Kirsi käy pari kertaa käsittelemässä Macyn ja Nellin. Myös osteopaatilla Macy käy ennen kisoja. Sadaan kaikki mahdolliset jumit pois. Macy ja Nelli kisaavat sm-kisoissa yksilöiden lisäksi Oulun Koirakerhon mini-joukkueessa.

Toivotaan, että ilmat lämpenee ja kesä tulee :)