Aamulla ajeltiin Sääksämäeltä Lahteen. Kiitos KIrsille&Markolle yöpaikasta ja kestityksestä, oli tosi kiva ilta!!

Näyttely alkoi shelttien osalta veteraaneilla, jotka arvosteli Paula Heikkinen-Lehkonen. Narttuja oli ilmoitettu 8kpl, en ole varma olivatko kaikki paikalla... Macy  sai EH:n, eikä sijoitusta tullut kun erin saaneita oli 4kpl:tta. Arvostelu oli ihan ok, ihan tyytyväinen olen.

Sitten vurossa oli Papunen. Mulla oli koko aamun paha olo, kun niin jännitin pentukehää ;) Urospentuja oli 3 ja narttuja 4. Kehän lattia oli tosi liukas, mattoja ei ollut lainkaan, joten paljon liukastelevia koiria kehässä nähtiin :( Papu jännitti pöydällä pikkasen, josta tuomari kehässä heti minulle mainitsikin. Liikkeet sujuivat hyvin ja seisoakkin Papunen jaksoi :) Lopputuloksena oli narttu pentujen voitto KP:n kera! Paras pentu-kehässä Papu sitten voitti urospennun, joten meijän pikku Baabu oli ROP-pentu!!! Makeeta eka minun kasvatti näyttelyssä ja näin hienosti meni!! Kiitos kaikille meitä onnitelleille!!!

Taikan vuoro olikin sitten meilkein kolmen tunnin päästä... Onneks oli mukavaa seuraa kehän laidalla, niin aika kului joutuisasti :) Avoimeen luokkaan oli ilmoitettu 13 narttua. Sain Taikankin liikkumaan kehässä todella hyvin ja tuomarikin siitä tykkäsi. Pitkään tuomari mietti Taikan ja erään soopeli sheltin välillä, että kumman laittaa voittamaan avoimen luokan ja niinhän siinä kävi että Taiku jäi toiseksi ;) PN-kehässä meijät käteltiin jälleen pois :( Voisi sanoa, että serti oli aika lähellä tänään, kun se meni sitten avoimenluokan voittajalle! Ehkäpä ens kerralla on meijän vuoro ;)

Tässäpä arvostelut:

Papu, ROP-pentu

Erinomainen koko ja luuston vahvuus. Kaunis ilmeinen pää. Erinomaiset korvat. Riittävä kaulan pituus. Tiivis runko. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu keskipitkällä askelella. Tarvitsee harjoittelua pöydällä seisomiseen.

Taika, avo ERI/2

Erinomaisessa lihaskunnossa. Hyvä sukupuolileima. Tiivis runko. Hyvä kaula. Hyvä kuono. Hieman vaaleat ja pyöreähköt silmät. Erinomaiset korvat. Liikkuu hyvällä askelpituudella jäntevästi.

Macy, vet EH

Pienehkö narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Hieman lyhyt pää ja kevyt kuono. Pyöreät silmät. Hieman kapeat leuat, joten etuhammasrivi on kaareva. Hampaat kuitenkin puhtaat ja hyvin hoidetut. Kauniit korvat. Hyvät raajojen kulmaukset. Hyvä eturinta ja täyteläinen rintakehä. Hyvä karvanlaatu. Hieman kapeat takaliikkeet. Hieman lyhytaskeliset liikkeet. Ikä ei paina.

Kotia kohti ollaan menossa. Juuri Hirvaskankaan ohitimme, vielä pikkasen on matkaa jäljellä ;)

Lisään tähän muutaman kuvan näyttelystä.