Siinäpä otsikossa kitetettynä Kemin Kaamosrallin kisojen tulokset ;)

Reissu oli mukava, vaikka en sitten sunnuntaina pystynyt Taikaa itse ohjaamaan selkäsäryn vuoksi. Jukka viiletti sunnuntaina 6 starttia :)

Radoilla oli paljon hyviäkin kohtia, mutta pikkuset virheet kaatoivat homman sitten kokonaan tai ainakin se vitska sieltä paukahti ;) Kontakit olivat hyvät kaikilla koirlla, ohjajaa saa näistä virheistä syyttää ihan kokonaan.

Kisojen tulokset löytyy osoitteesta: http://www.tornionkennelkerho.net/agi_kilpailut.php

Jukka tosiaan vei Taikaa sunnuntain kisat ja kyllä on kiva katsella kun nopeaa koiraa ohjaa sellainen, joka oikeesti kerkee kertoo koiralle mitä tehdään :) Jukkahan ei edes ole treennut Taikun kanssa ollenkaan. Hyllyiksihän molemmat radat meni, mutta laitetaan se sen piikkiin, kun ei tota treenausta ole parilla yhdessä ollut.

Päätimme sitten Jukan kanssa tehdä koirien vaihdot :) Minä rupean ohjaan ja treenaan Nellin kanssa ja Jukka taasen Taikan kanssa. Nyt on tulossa parin kuukauden kisatauko, treenaillaan ja katotaan tammikuun 2010 lopussa miltä meno näyttää :)

Papu oli todella reipas Kemin Junkohallissa ja hotelli koiraksikin neiti on jo oppinut, nukkui Jukan vieressä tyynyn päällä :) Ekaa kertaa piti boxiin mentäessä laittaa toppapalttoo päälle ja se oli ehkä pikku-neitistä vähän inhottavaa ;)

Nellillä ilmeisesti jokinlainen silmätulehdus, odottelen, että kello on kahdeksan ja soitan ajan lääkärille.

Peikko the Ärrierin kuulumisia voitte käydä lukee petolauman blogista ja kattoo miten on käynyt lelulle, joka ostin pojalle 1-vuotis lahjaksi ;) Blogi löytyy osoitteesta: http://petolauma.vuodatus.net/blog/

Nyt putsaamaan Nellin silmää ja keittää aamukahveet. Illalla Papu ja Taika pääsee nätötreeneihin OKK:n hallille.

 Lisäys klo 20:21

Nellillä sarveiskalvolla pinnallinen haava :( Tippoja ja tekokyyneleitä pitämään silmä kosteena viikon ajan, toivotaan, että paranee näillä.

Nätötreenit jäi nyt välistä kun lääkärillä meni kauemmin kuin olin ajatellut. Parin viikon päästä uusi yritys ;)

Unohtui tosta kisaraportista, että nyt saatiin Macyllekkin ens vuoden karsintoihin viimeinen vaadittava 0-tulos agiradalta. Macyhän täyttää ens vuoden maaliskuussa kymmenen vuotta, joten katellaan sitten pikku-mustan kunnon mukaan kisoja ja treenejä.