Viikko jälleen mennä hurahtanut :) Helmikuu alkaa huomenna, kyllä aika oikeesti menee nopeaa!

Agiliitoa ollaan treenailtu ihan kunnolla. Tiistaina meitä oli kouluttamassa Virran Rauno, saatiin jälleen hyviä neuvoja ja vinkkejä! Kiitos Raunolle koulutuksesta ja Jonnalle kun järkkäsit sen :) Keskiviikkona oli Papusen juniorivalmennukset ja sitten torstaina Taikan&Nellin kanssa treenattiin Minnan opastuksella :) Macy huilasi tämän viikon, kun Jukka kisaa tänään vain Taikun kaa, ni aateltiin, että parempi treenata pikkasen enempi ;)

Tiistaina meillä oli Papu mukana hallilla ja treenien pidon jälkeen otettiin pikkasen pöytäharjoittelua jälleen! Papulle onkin ensi viikolla tiedossa oikein kunnolla nätöä ;) Maanantaina treenit okk:lla, lauantaina Pohjois-Suomen shettikerhon harkat ja viel sunnuntaina mennään shelttiporukalla treenaa Martinniemeen :)

Lauantaina eli eilen vietettiin päivä tyttöjen kesken :) Jukka oli koko päivän kisoissa töissä. Kävimme lenkkeilemässä ja siivoilimme tai siis minä siivosin ;)

Tänään on siis kisat OKK:lla. Toivottavasti tulostaso on parempi meijän perheen osalta kuin oli pakkasrallissa ;) Pitäkäähän peukkuja! Palaan kisaraportin muodossa illalla asiaan.

Ja sit ne kisakuulumiset :D Radat olivat älyttömän kivoja, mutta nollat jäi vieläkin odottamaan... Nellin kaa ekalta radalta 5vp (kielto) ja toinen rata hyllyks, oli vitonen alla... Mukavaa menoa, mutta omilla ohjaus mokilla pilasin radat :( Jukalle ja Taikulle ekalta radalta 10vp ja toinen sitten hyllyks. Mukava fiilis jäi kuitenkin kummallekkin, joten tästä jatketaan eteenpäin. Treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä!