Kyllä nyt hävettää, päivityksiä en oo vain saanut aikaiseksi tehdä tänne blogiin :( Nyt otan itteeni niskasta kiinni ja rupean päivittelemään reilun 3 viikon kuulumisia !

Rodoksen loma meni hienosti, kelit suosi ja pikkasen rusketustakin kroppaan saatiin :) Tytöt olivat viihtyneet hoitopaikoissaan, eikä kuuleman mukaan mitään ongelmia ollut ;) Kiitos Jonna&Pete sekä Kirsi&Antti !

Loman jälkeen olikin heti sitten viikonloppuna (21.-22.5.) tiedossa agiliitoa! Koirakerhon järjestämät kisat Pateniemen Honkapirtin kentällä, keinotekonurmella! Kyllä oli upee paikka kisata ja järjestelyt toimi hyvin!

Lauantain minä vain olin turistina ja Jukka hääräsi koko päivän kisapaikalla töissä!

Niisku the nellin&neron tyttö kisasi kaks starttia, hyllyiksi molemmat meni, mutta pätkittäin hienon näköistä menoa Annikalla ja Niiskulla oli :)

Alla pari kuvaa Niiskusta, joista kyllä neitin vauhti kuvastuu :D.

Sunnuntaina sitten meijän porukka pääsi tosi toimiin ;)

Jukka starttasi Papusen kanssa kaksi starttia. Ekalla radalla Papunen ei oikein päässyt vauhtiin ja muutamia virhepisteitä sieltä kerättiin... Rata oli aika haastava, kun Papu kuitenkin sijoittui kolmanneksi tässä kisassa! Toinen rata oli hyppyrata ja se olikin sitten UPEETA katseltavaa, vauhtia oli, muttei niitä vaarallisia tilanteita vaan rata oli hallittua menoa :) Kuitenkin harmittavasti sitten toiseksi viimeinen este oli kepit ja Jukka (pirulainen) lähti pikkasen kiilaa lopussa  -> viimeinen väli jäi sitten pujottelematta :( Nolla oli NIIIIIIIIN lähellä..

Pari kuvaa myös Papusesta ratalla!

Minulla oli sitten tulessa Taika ja Nelli :D.

Taikan kanssa mentiin vain hyppyrata! Radalta hylly, mutta puolen vuoden treeni/kisatauon jälkeen pirpana kulki hyvin <3. Nellille myös hypäriltä hylly, mutta sellaisessa kohdassa minkä ite totaalisesti sitten ohjasin väärin :( Muuten sininen kulki hyvin ja rata oli sujuva :)

Agiradalla, joka oli KV-kisa olin ilmoittanut vain Nellin. Startissa Nelli varasti törkeesti, onneks sain sen tyrkättyä kakkoshypylle oikein päin, se kun oli takaa hyppy ;). Puoleen väliin asti puhdasta hyvää menoa ja sit kun piti valita puomi, putki alla mutkalla, niin sinne putkeenhan MINÄ sen ohjasin :( . Pirkule milloin minä opin... ehken koskaan...

Nellin tuima tuijotus mun kättä kohti keinulla ;) 

Kaikki aksakuvat on ottanut Sari Eskelinen ja suurkiitos hänelle näistä :)

Viikolla 21 sitten treenailtiin agia, Taiku&Macy hierottiin ja Kriill kävi meillä ja sisaruksilla riitti peuhua ;) Viikonlopun 27.-29.5. mie matkailin Tallinnassa :)

Helatorstaina sitten kisattiin aksaa Rovaniemellä! Mukana meillä oli myös Nero, jota Jukka ohjasi! Mukava oli kisata Ragitin hyvin järjestetyissä kisoissa vaikkei kerrottavaa jälkipoville starteista jäänytkään :D. Jukka ja Nero vastasi meijän jengin ainoasta nollasta ja sillä pari oli upeesti sijalla 2. Papusen radat oli hienoa katseltavaa, mutta pikkuriikkiset virheet vei ne nollat jälleen ;) Itsestäni voin vain todeta, et mie en yksinkertaisesti vain osaa :( !!! Hieman hirvittää parin viikon päästä olevat SM-kisat, jossa Nellin kanssa kisataan sekä joukkueessa ja yksilöissä...

Kisapaikalta ajeltiin sitten Vanttauskoskelle mökkeilee :) Venematka sujui hyvin myös ensikertalaiselta Kitiltä <3

Jonna, Pete sekä Rico&Rodi tulivat sitten meijän seuraksi perjantaina viikonlopun viettoon :). Ilmat suosi muuten, mutta lauantaina illalla pikkasen satoi vettä ja tuuli oli aika kova. Met nautimme hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta! Koirat nautti kun saivat vapaana temmeltää mielin määrin ja kyllä välillä meno äityikin aika rajuksi ;) Kuvia tuli räpsittyä hirveesti ja kunhan kerkeen ne käyvä läpi, tehään niistä sitten albumi! Kännykästä löytyi pari kuvaa, tässä ne näytille!

Väsynyt pikkukoira <3

ja lauantain ruoka :)

Johannalta sain sähköpostilla kuvan Karasta :) Teuvalla kaikki hyvin ja neiti on kuuleman mukaan oikein reipas <3. Kuvan ottanut Katariina Kivilahti!

Okei, nyt ollaan kartalla :) Tällä viikolla aksataan, Nelli&Taiku käy osteopaatilla ja viikonloppu vietetään ihan oikeesti vain kotosalla! Toivotaan, että lämpimät kelit tulisivat ja saisi kotona myös pihatöitä tehtyä!