Se ois sitten jo marraskuu, aika kyllä kiitää ihan kauheeta vauhtia :D

Viikonloppu 22.-25.10. vietettiin siis reissun päällä :)

Tampereen suunnalle matkattiin ja siellä oli Sagin järjestämä agilityn maajoukkueleiri. Jukka ja Nelli ovat varakoirakkona B-maajoukkueessa ja tätä kautta heille avatui mahdollisuus osallistua leirille! Viikonloppu oli tosi antoisa, näin avustajankin näkökulmasta :) Kouluttajina olivat Juha ja Jouni Orenius, sekä todella mielenkiintoinen seurattava oli Vitikaisen Tiian ja Stenbergin Jerryn tekemä alalyysi koiran ja ohjaajan liikkumisesta ja tekniikoista, nyt vain odotellaan sitä virallista analyysiä paperiversiona :). Nelli pelitti koko viikonlopun todella hyvin ja pikkasen lisää viiru virtaa siniselle tuli kun sai kokonaan Jukan huomion viikonlopun aikana <3. Toivottavasti pari pääsee vielä osallistumaan muillekkin leireille ;)

Taika ja Macy olivat viikonlopun hoidossa "mummolassa". Papu pääsi mukaan turistiksi, jo ihan sen takia, että Jukka pääsi kakaran kanssa treenaa uudessa vieraassa hallissa :) Eipäs Papu paljoa ujostellut hallissa saatikka esteillä, keppejäkin mentiin koko sarja ihan irti ;)

Oli jälleen kiva nähdä tuttuja leirillä ja leirin ulkopuolella :) Tuomisilla jälleen käytiin perjantaina kahveella kun Tampereelle saavuimme ja Tyynelät meijät majoitti koko viikonlopuksi, kiitos TEILLE kaikille :)

Lerin jälkeen sunnuntaina ajelimme vain Jyväskylään asti ja yövyimme hotelli Cumuluksessa, josta sitten maanantai-aamuna virkeinä ajelimme kotiin :)

Muuten meille ei mitään ihmeellisempää. Ai, niin Papunen on nyt sitten virallisesti MINI-koira :D

KAS:in agilityn epiksissä Papu kävi mölliradan kirmaamassa, tuloksena 5vp (kielto hypylle), mutta radalla olleet rengas ja A-este suoritettiin todella mallikkaasti!

Pietarsaaren kisat on isänpäivä viikonloppuna, sinne sitten suuntaamme seuraavaksi.

Lunta ja pientä pakkasta täällä kovasti ootellaan, että olisi pikkasen valosampaa, mutta ilmeisesti ainankaan lähipäivinä ei lunta ole tulossa saatikka pakkasta ;)