Heinäkuussa mennään jo, viikonlopuille riittää jälleen ohjelmaa :)

Minnin vointi on kohtuullisen hyvä. Edelleen pää vinossa, välillä kävely onnistuu paremmin ja välillä huonommin. Ruoka maistuu ja tarpeet tehdään, joten siltä osin ei tarvi huolehtia. Vaikea on kattoa Minniä tuossa tilassa, kun haluaisi nähdä Minnin samanlaisena kuin toinen oli viikko sitten :(

Maanantaina lenkkeiltiin Haukkukeitaan metsässä hyttysten syötävinä... Inhoon niin paljon noita inisiöitä :(. Tiistaina liideltiin Taikun, Nellin ja Macyn kanssa. Keskiviikkona Jukalla oli Papusen valmennus Minnan koirakoulussa :)

Torstaina oli Haukkiksella epikset. Papunen meni nollakoirana mölliradan, ihan koko rataa ei jaksettu keskittyä, mutta hienoja pätkiä oli radalla. Vauhtia kyllä toisella riittää :) Macylle ja Jukalle valitettava hylly kilpailevien radalta, mutta se oli ihan selkee ohjausvirhe Jukalta, mutta kontaktit oli hyvät :) Nellin kanssa sitten Jukalle puhdas rata ja se riitti kilpailvien voittoon :) Minulle ja Taikulle valitettava 5vp, muurin palikat tippuivat kun olin koiran edessä, enkä antanut tilaa hypätä :( Pari ylimääräistä piruettia Taika kerkes tehä, mutta muuten oikein mallikasta menoa :) Aika oli nopeempi kuin Nellin aika :D ja puomin kontakti oli niin siisti, että tollasena kun saan sen pysymään, ni hyvä tulee!! Niisku the Nellin tyttö kävi myös korkkaamassa kisauran mölliluokassa, pientä hiottavaa vielä jäi, mutta ei tuu Niiskultakaan vauhtia puuttumaan :) Episten jälkeen kotona vielä pakattiin kamppeita ja P&T kävivät suihkun puolella siistiytymässä lauantaita varten.

Tänään sitten lähetään Tampereelle. Viikonloppuna agilitoo ja näyttelyä :) Näyttely on kylläkin Porissa. Majoitumme mökissä Camping Härmälässä. Lauantai-aamuna minä matkaan Taikan&Papusen kaa Poriin ja Jukka & Jonna jäävät kisamaan agiliitoo Ylöjärvelle. Sunnuntaina Taikukin pääsee tositoimiin, kun meillä on agirotujoukkue, Pohjoisen Pinkojat :D. Kiva nähdä jälleen viikonloppuna kaikki tuttuja :)