Perjantaina iltapäivällä startattiin auton nokka kohta Tamperea :)

Kyytissä olivat Pohjoisen Pinkojat eli Jukka, minä ja Jonna sekä koirat Macy, Nelli, Taika & Nero. Mukaan lähtivät myös Papu ja Minni. Menomatka sujui rattoisasti eikä kelikään siinä vaiheessa ollut vielä liian kuuma. Perillä Härmälä Campingissä oltiin kymmen pintaan illalla. Tavarat purettiin ja pikkasen aikaa istuttiin iltaa terrasilla siis oman mökin terassilla :D, ennen nukkumaan menoa.

Aamulla reippaana aamutoimien jälkeen Jukka ja Jonna jäivät kisapaikalle Nellin, Macyn, Neron ja Minnin kanssa. Mie lähin ajelemaan Poriin näyttelyyn Taikan ja Papun kaa. Päivästä oli tulossa kuuma, onneks sheltit arvosteliin sisällä hallissa, vaikka kylläkin siellä oli aika ahdasta, mutta kuitenkin viileää verrattuna ulkoilmaan. The Papusella on nyt sitten joku murkkuikä, kaikille pitää murrata ja haukkua... No, kehään mentiin hyvillä mielin, kun näin, että tuomari käsitteli koiria kauniisti. Hampaiden, pään ja rintakehän kokeilu menikin hyvin, mutta sitten kun tuomari meni takapäähän ja rupesi koplaa sieltä, niin Papu oli sitä mieltä, että minua ei tarvitse koskea ja istui alas :( Nostin uudelleen seisomaan ja kyllä tuomari sai kokeiltua, mutta ei kauheen hyvin. Liikkeet meni erinomaisesti, joita myös kehuttiin. Liikkeiden jälkeen tuomari yritti vielä lähetyä Papua, mutta Papu ei ollut herrasta kauheen kiinnostunut vaan pakitti :( Pinkin nauhan tuomari kuitenni ojensi, mutta emme sitten sijoittuneet, mikä ei nyt kauhee yllätys ollutkaan. Taikun kanssa meni kehässä normaalia paremmin. Taika jopa esiintyi :) Pinkki myös Taikalle, mutta ei sjijoitusta. Arvostelut tulee tyttöjen sivulle jossain vaiheessa. Ei muutakuin kamat kasaan ja takaisin kohti Ylöjärveä :)

Ensimmäiset startit oli kisoissa keretty käymään, eikä nollia ollut tullut, joten avosm-finaalipaikkaa ei siten herunut :(. Nellille harmittava keppivitonen ja Macylle hylly, kun oli roikassut puomin alastulolta, prkle!!! Kuuma oli Teivon raviradallakin, onneks on toi teltta joka pitää suurimman paahteen poissa ja siellä oli koirilla hyvä levätä. Päivän viimeistä starttia kerkesinkin sitten kattoon. Jukka tais ottaa molemille koirille samassa kohdassa hyllyn vaikka ohjasikin erillälailla :D. Kamat sitten kantoon ja mökille. Ruokaa haettiin paikallisesta pizza/kebab-paikasta, kun leirintäalueen oma pizzeria tarjosi tunnin odotusaikaa pizzoille :D. Iltaa istuttiin taasen terassilla, seurana Leena, Riku ja Tumppi :) Papulle annettiin vähän siedätyshoitoa miehistä, kun Riku sitä rapsutteli ja palkkasi nakeilla :D.

Sunnuntai-aamuna oikeesti ois väsyttänyt, mutta ei muutakuin kisapaikalle ennen kasia. No, ei se mitään kerkesin nähdä Peikko-pojan joukkueradan ja avustaa paria lähdössä :) Hienosti meni rata yhtä pientä lipsahdusta lukuunottamatta :) Meidän joukkueen rataantutustuminen oli vasta klo 11:40 ja aikataulun pettäessä se taisi mennä reilusti yli puolen päivän (???). Kuuma oli ja ei itelläkään enää oikeen sellainen skarppi kisafiilis ollut. Mutta hienosti meijän joukkue veti ja lujaa mentiin, joten nimivalinta osui nappiin! Kiitos Jonnalle hienon nimen keksimisestä :) Virheitä tuli kaikille muille paitti Jukka&Macy vetäs radan puhtaasti. Mini kilpailevien joukkueita oli ilmoitettu 73 en tiiä montako oli pois, mutta ME oltiin UPEESTI sijalla VIISI :)

Kotiin saatiin ajella Jyväskylän jälkeen aika rauhassa ja puol yheltätoista oltiin Oulunsalossa :)

Todella mukava viikonloppu! Ihana oli jälleen nähdä kaikkia tuttuja niin kisoissa kuin näyttelyssäkin! Kiitos Jonnalle & Nerolle mukavasta seurasta! Toivottavasti Pohjoisen Pinkojat pinkoo myös ens vuonna :D

Minnille reissu oli raskas, osaksi tietenkin lämmin ilma vaati veronsa. Seuraava pitkä reissu olisi mm-karsinnat Turkuun.... Sitä ennen varmaan jonninlaisia päätöksiä pitää tehdä....