Olipas mukava viikonloppu, kilometrejä auton mittariin taisi kertyä taasen 1200 lisää ;)

Perjantaina illalla ajelimme ystäviemme luo Valkeakoskelle, jossa vietimme sitten viikonlopun. Kiitos Kirsille ja Markolle mukavasta viikonlopusta :) Meijän koiratkin sai pitkästä aikaa lapsi siedätystä, kun perheen lapset Emma ja Jaakko touhusivat niitten kanssa!

Lauantaina sitten aamusta Jukka lähti Papusen kanssa kahdestaan Takun kisoihin. Tuomarina oli Minna Räsänen, valitettavasti rataa ei ole nauhalla  :( No, nollahan sieltä tulla pätkähti ja se tiesi sitä, että sertiä pukkas sekä siirtoa kakkosluokaan :) Sijoitus oli 2./18 ! Papu tienasi myös tällä nollatuloksella sitten shelttiyhdistyksen ykkösruusukkeen  agilitystä <3.

Kakkosluokissa sitten oli tuomarina Tuomo Pajari. Met lähettiin koko poppoo sitten kisapaikalle, kun kolmosten kisat alkoivat sitten siinä kakkosten jälkeen, vaikkakin järjestys oli sit maxi, medi ja mini... Papunen pikkasen radan alussa haki minua, ei kuitenkaan karannut radalta :D ja sen takia ei oikein ollut sitten "tekemässä Jukan kanssa yhdessä töitä". Ja niinhän siinä kävi kun ei mukana oltu, niin keppien sijasta Papu valitsi sitten putken ja hyllyhän siitä tuli.. Mut tämän jälkeen sitten vauhti ja yhteistyö löytyi ja loppurata mentiin todella vauhdikkaasti ja puhtaasti ;) Joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja!

Kolmosilla oli ekalla radalla tuomarina myös Tuomo. Rataprofiili oli kiva, viides este oli puomi ja sinnehän se minun sininen sitten jumahti :( Sheltin verran ennen alastuloa Nelli jäi sinne kyräilee ja kattelee yleisöä.. voi, että mua otti oikeesti päähän!!! Aikani kun sitä sieltä yritin sitä houkutella tulemaan alas asti, niin viimeinen sitten kun valssin tein siihen puomin eteen niin sain Nellin sieltä pois... aikaa oli kulunut jo tuhottomasti ja mulla "fiilis" mennyt, se sit kostautu radan oikeasti ainoalla vaikealla kohdalla, jossa sit hyllytettiin! Olin jo luovuttaa ja jättää seuraavan startin kokonaan menemättä, kun siihen oli aikaankin melkeen 3 tuntia. Tuomariks vaihtui Minna Räsänen ja rataprofiili oli juuri Nelliä varten tehty, joten päätin sittenkin jäädä kisamaan! Vaikkakin siinä maxeja ja medejä katellessa vieläkin aattelin, et oisko sittenkin pitänyt lähteä pois... varsinkin kun Nelli oli mini luokan viimeinen ja samalla koko kisapäivän viimeinen starttaaja ;) No, periksi ei annettu ja kun ratalle lähettiin olin päättänyt kaks asiaa Nelli ei mene putkeen, joka oli puomin alla (puomille siis piti mennä) ja tulee sieltä puomilta alas suhtkoht sutjakkaasti :D. JEE, mie onnistuin noissa molemmissa tavoitteissa ja sit kaupan päälle vielä tehtiin koko rata puhtaasti, pari pientä ohjaus kämmiä siellä oli, joista olisi aikaa voinut nipistää, mutta hyvä näin ! Elikkä 0-rata ja sij.5/49 ! Nelli the sininen salama jatkaa sittenkin kisauraansa ;)

Ei tarvinnut herkullisen pizza-aterian ja parin lasin viiniä jälkeen paljon unta houkutella, sen verran rankka päivä kuitenkin oli. Onneks sää oli mitä loistavin, aurinko paistoi, mutta ei ollut tuskasen kuuma!

Sunnuntaina sitten Papu ja Macy pääsivät pyörähtämään Valkeakosken näyttelyssä. Jukka vei meidät näyttelypaikalle ja siellä olimmekin sitten hyvissä ajoin. Kehänlaidalla sitten olikin taasen tuttuja kasvoja, oli mukava nähdä myös "etelä-suomen" ystäviä ja vaihtaa kuulumisia! Kirsi käväisi ensin Leevin kanssa avoimissa uroksissa kehässä. Voi sitä Leevin häntää ja kun takana tuli vielä "pöyhistelevä" uros niin minkäs teet ;) Tuomari oli muutenkin tiukka, eriä tuli loppusissaan aika vähän ja SA:t oli tiukassa!  Papu oli sitten tuomarin mielestä "vain" erittäin hyvä, vuosi sit vielä erinomainen vara-sertin kera :D, Macy yllätti jälleen, mummolle eri kakkossijoituksella, mutta ei sa:ta!  Papu vielä maksettu Kokkolan näyttelyyn ensi lauantaille, sitten täytynee miettiä noita kehäjuttuja... ehkä me siellä Seinäjoella käymme, sinne pääsisi myös Kiti pentuluokkaan ja näkisimme tod.näk. myös Karan siellä!

Kotiin lähdimme ajelemaan kahden pintaan ja kahden pysähdyksen taktiikalla puol ysi oltiin Oulunsalossa. Täytyy kyllä olla onnellinen noista hyvin autossa matkaavista karvakasoista, helppoa on pitkien matkojenkin tekeminen niitten kanssa!

Eilein sitten oli Kiti agilityä :) Voi, että toinen oli aivan erinlain reipas kuin viikko sitten. Murinalla ja urinalla otettiin jo leustakin kiinni, kun siivekkeen kietoa harjoiteltiin. Putkeen suhdettiin niin vauhdilla, että emäntä jäi seisoville jaloille :D. Harjoittelun kohteena oli myös keinu, puomin alastulokontakti, rengas ja kepit! Kotona nyt tällä viikolla treenaataan istumista paikalla ja sit sitä "männyn" kiertoa edelleen, ehkä siihen otetaan jokin toinen kierrettävä kohde myös mukaan ;)

Tänään treenaan pääsee Nelli ja Papu! Kitin kanssa ehkä mennään sit pyörähtää myös nätössä, jos ei vettä sada!