Niin vain meijän sininen salama meni ja voitti viime viikonloppuna Kemissä kisoissa hyppyradan ja nappasi siten myös sertin :) Yks nollavoitto on plakkarissa ennestään,  joten vielä yks serti hyppyradalta niin saadaan leipoa Nellistä hyppyvalio ;)

Lauantain kisoista ei sitten kauheesti muuta kerrotavaa olekkaan.. vai onko? No, agiradat meni kyllä aivan persiilleen molemilla Taikulla ja Nellillä :( Hyppyradalta Taikulle vitonen, kun TYHMÄ ohjaaja siis MINÄ menin muuttaa ohjaussunnitelmaa kesken radan ja sain sillä yhden riman Taikulta alas.. :( OKK:lla oli myös mini joukkue ilmoitettu kisaan. Macylle 10vp (puomi ja keinu???), Jerelle hylly, Eeville 10vp ja Nelli sitten teki joukkueen ainokaisen nolla tuloksen :) Toivotaan, että ens viikonloppuna pm-kisoissa sitten radat onnistuvat hiukkasen paremmin....

Sunnuntai-aamuna sitten ajeltiin Kuopion näyttelyyn. Näyttely oli raviradalla ja kun lämpöä oli varmaan se +35 eikä tuulen virettä edes käynyt, niin siellä oikeesti oli ihan kauheen kuumaa :( Junnunarttuja oli aika reilu määrä jälleen, luetteloa en ostanut, joten tarkkaa lukumäärää en tiiä, ennenkuin tulokset tulee nettiin. Tuomarina oli Iso-Britannialainen Keith Nathan, jonka linja oli joko pinkki tai punainen :D. Papuselle pinkki ja Pipalle se punainen :) Kilpailuokassa Papulle hienosti neljäs sija <3, toisaalta tympäs aivan kauheesti kun "piti" jäädä oottaa pn-kehää ja tiesi, ettei siinä voi enää sijoittua ;) Parisen tuntia siinä sitten ooteltiin, turistiin tuttujen kaa ja pidettiin huolta koirista kuumalla kelillä. Onneks kotimatka sujui mukavasti ja kotona koirat saivat herkkuluut pihalla kaluttavaksi kun me ihmiset nautimme kylmää siideriä sekä grillasimme ruokaa :) Kiitos Eijalle ja Pipalle matkaseurasta :)

Pipan arvostelu:

Very feminine. Excellent eyes, sweet expression. Good shoulder and fantastic upper arm. 
Well shaped rib, could be just slightly longer. Strong loin. Correct rear with lovely tail. Sound in the  rear, just a little unsteady in front on  the move.

Papun arvostelu tulee sitten kotisivuille. Lisään tänne muutaman agivideon kohta kunhan saan Jukalta linkit.

Maanantai-ilta vierähti Haukkiksella epävirallisissa agikisoissa. Minä ja Jukka tuomaroitiin kisat, radat olivat minun käsialaa :D. Kilpailevien minien aikaan tuomarina toimi Sanna Marjanen. Nellille ja Taikulle nollat, Macylle hyl.

Eilen oli makeet treenit Haukkiksella Sarin johdolla :) Huomenna sitten treenataan pitkästä aikaa Minnalla, koko kesä ollaan sieltä ollu tauvolla, kiva päästä Tupostelemaan :D. Viikonloppuna sitten kisataan Haukkiksella. La Taikulla yks yksilö startti sekä koko kolmikko on OKK:n minijoukkueissa kun piirinmestaruuksista taistellaan. Sunnuntaina on sitten vuorossa yksilö pm-kisat :)

Ja tässä sit agilitoo viedoina :)

Taikun hyppyrata Kemi www.youtube.com/watch

Nelli hyppyrata Kemi www.youtube.com/watch

Taika agirata Orivesi www.youtube.com/watch

laitetaan vielä muutama linkki kunhan keretään :D