Viikko meni toipuessa reissusta :D, no ei vaineskaan, mutta en oo saanut aikaiseksi kirjoitella vaikka joka ilta oon sitä ajatellut, mutta tässä se stoori nyt tulee!

Perjantaina (16.7.) lähettiin aamusta ajelee kohti Turkua. Kaikki koirat mukana ja autossa jälleen tavaraa aikasta paljon :D. Matka sujui hyvin, Tampereella pysähdyttiin kahvellee "bumtsien" luo ;) Kiitos Anne ja Timo, jälleen kerran! Mukavasti melekeen parituntinen vierähti ja saihan sitä jälleen ihastella Opria :D. Turussa oltiin puol kuuden jälkeen, ekas ATT:n hallille pystyttää teltta ja sitten siitä matka jatkui Paimioon Marian ja Kallen luo. Illalla grillattiin, saunottiin ja vaihettiin kuulumisia. Koirat saivat peuhata takapihalla ja ihan kivasti koko jengi toimeen tulikin :)

Lauantai-aamuna mie sitten lähdin Marian&Tikin kanssa hallille. Maxi-koirakot aloitti, joten Jukka sai jäädä nukkumaan vielä vähäks aikaa ;) Huono tuuri kävi, kun en saanut Nelliä ilmoitettua, kun siniselle osui sirun tarkistus :(, joten ei muutakuin soittoa ja viestiä Jukalle, että ylös ja kisapaikalle! Ei menny Nellin ilmoittaminen tiukalle, ei... :D

Agilityradalla aloitettiin. Rata näytti ns. oikealta agilityralta kentän vierestä, ansoja oli, mutta ei mitään turhaa kikkailua. Jukka starttasi ensin Macyn kanssa, todella harmillisesti kakkosrima tippui, kun Jukka juuri sen päällä käskytti ja vetäs kättä alas... :( Muuten todella hyvä rata ja aikakin olisi riittänyt pisteille reilusti.. Parisenkymmentä koiraa välissä ja sitten Nellin vuoro. Parille puhdas rata :) Nelli kyllä näytti siltä, että vasta puolesta välistä rataa pääsi vauhtiin :D. Aikaa jännättiin loppuun asti ja riittihän se miinusajaksi, pisteitä ropisi :) Nelillä siis varma paikka sunnuntaille :)

Päivällä Jukka kävi koirien kanssa lepäilemässä Paimiossa! Ilma oli turkasen kuuma, tuullut ei juuri lainkaan.

Lauantain toinen rata oli hyppyrata. Tää olikin sitten astetta ellei kahta kimurampi... haasteita löytyy useastakin kohtaa. Macyn kanssa aluks pientä taistua mikä on estejärjestys :D, mutta puhdasta rataa tehtiin.. Harmillisesti sitten suoraan putkeen kun olisi pitänyt mennä, Jukka the ohjaaja seisoi ite putken suun eessä, eihän Macy sinne voinut mennä.. prkle! Ja kun Macy on aika estehakuinen varma koira, niin haki pikku-musta sitten toisen putken pään, joka oli ihan mustassa kulmassa :D. HYL ja Macyn kisat loppuivat siihen!

Nellin kanssa sitten Jukka paukutti nollan radalta ja jälleen me jännättiin miten ajan kanssa käy ;) Aika riitti ja sij.11, pisteitä 20 :) Ekan päivän jälkeen meijän sininen oli yllättänyt kaikki ihan kirjaimellisesti :) Pisteitä oli parilla kasassa nyt 31 ja sijoitus ekan päivän jälkeen upeesti 9.

Illalla grillaattiin, saunottin ja pikkasen suoritettiin nestetankkausta :D.

Sunnuntai-aamuna sitten kamat kasaan ja koko kööri kisapaikalle. Onneks oli hieman pilviä taivaalla, niin ei ihan täydeltä taivaalta paistanut, mutta lämminhän se oli kuitenni.

Päivän eka rata oli agilityrata. Muuten kivan näköinen rata, mutta yhden kohdan Jalosen Kari tehnyt aika haastavaksi ;) Eikä se kohta Jukalla ja Nellillä mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta puhdas rata jälleen kuitenkin tulokseksi. Ja kun Hannu&Neta vetäisivät kunnon miinusajan ei pisteille tässä kisassa päässyt kuin 7 koirakkoa. Mutta mitä teki meijän sininen ja kartturi,  UPEESTI aika riitti neljännelle tilalle ja pisteitä ropisi 31!! Mie olin niin ylpee kaksikosta!!!

Vkonlopun neljäs rata, hyppyrata. Huh, rupes olee jo jännät paikat ketyllä! Virheittä pari pääsi kepeille asti, ja vaikka siinä ei ollut mikään kiire ohjata, niin pikkasen liian aikaseten Jukka lähti seuraavaa estettä kohti ja Nelli lopetti kepit yhtä väliä liian aikasten... :( Todella harmittava virhe, kun muuten rata vedettiin vauhdilla puhtaasti loppuun! Tältä radalta ei sitten pisteitä, mutta edelleenkään ei parilla hyllyä alla, joten viimeiselle finaaliradalle pääsivät mukaan! Tällä hetkellä heidän sijoituksensa oli seitsemäs!

Vikalle radalle sitten samalla tsempillä ja tekemään vain omaa puhdasta ratasuoritusta! Alku olikin hyvä, mutta sitten homma kaatui sarjaesteelle. Jukka ei antanut Nellille tilaa suorittaa sarjan b-osaa tai ei ainakaan näyttänyt Nellille, että se olisi myös pitänyt hypätä. Nelli taisi hypätä sen sitten väärin päin ja niin tuli parille vkonlopun ensimmäin HYL-tulos ja suorinta tietä maaliin!

Huh, sanon minä! Oli todella upee vkonloppu. Jukka ja Nelli teki todella upeeta työtä koko vkonlopun vaikkei tulostaso ihan samana säilynytkään! Parin lopullinen sijoitus oli 9., joka on todella upea saavutus kovassa sakissa!

Vkonlopun kaikki tulokset löytyy osoitteesta: www.agilityliitto.fi/tulokset/tilanne_valikko.php.

Radat laitan tänne kunhan ne on kamerasta purettu! Onnea kaikille mm-joukkueisiin päässeille koirakoille, erityisesti tietenkin Carolle ja Kertulle, te ootte supereita!!

Ja tässä linkit ratoihin:

www.youtube.com/watch Macy rata nro 1

www.youtube.com/watch Nelli rata nro 1

www.youtube.com/watch Nelli rata nro 2

www.youtube.com/watch Nelli rata nro 3

www.youtube.com/watch Nellli rata nro 4

Kiitos Marialle ja Kallelle majoituksesta ja kestityksestä!!

Kotiin lähettiin ajee kuuden pintaan ja päädyimme siihen, että Jyväskylään jäädään yöks. Sokos Hotelli Alexandrassa nukuttiin jälleen hyvin (taisi olla sama huone kun viimeks) :) Maanantai-aamuna ajeltiin kotiin, mie menin suoraan töihin ja Jukka karvakorvalauman kanssa kotiin elpymään!

Tää viikko on mennyt ihan normisti :) Ja ihanaa meillä on vapaa viikonloppu!! Seuraavat kolme meneekin agilityn/näytelmien merkeissä! Ja sitten alkaa se kauan odotettu loma, jonka me otamme todella rennosti!