Pennut kävivät tänään pentutarkistuksessa. Tarkistuksen suoritti Elänlääkäriasema Akuutissa ell Kaisa Wickström.

Ensimmäinen tai siis oikeesti toinen automatka, ensimmäinenhän oli kun pennut tuotiin keisarinleikkauksen jälkeen kotiin eläinlääkäristä, meni hienosti. Pennut vain nukkuivat, kun olivat sitä ennen kerenneet riehua reilun tunnin ;)

Me päästiin Akuutissa "omaan" huoneeseen, jonne mentiin sitten laittamaan silmätippoja. Molemmat pennut antoivat laittaa tipat aika kivottomasti ja väliajat nukkuivat boxissa.

Ensin Kaisa kävi pennut läpi yleisesti: kuunteli sydämen, katsoi suuhun, korvat ym. Sitten tarkistettiin silmät ja sen jälkeen laitettiin sirut. Molemmat olivat oikein reippaita, pöydällä oltiin kuin vanhat tekijät ja vieraan ihmisen koskettelu vieraassa paikassa ei aiheuttanut kummalleekkan ylimääräistä päänvaivaa ;) Sirutuksessa taisin minä pelätä kaikista eniten ja aivan turhaan. Pennut ovat siis terveitä :))

Kotimatkakin meni hienosti, mitä nyt boxiin yksi pissa tehtiin....

Taikalta tarkistettiin samalla silmät, jotka olivat edelleen terveet, mitään ylimääräistä ei löytynyt.

Pikkuhiljaa pitää ruveta asennoitumaan, että lauantain jälkeen meillä sitten hiljenee.... Pennut on toisaalta aivan ihanassa iässä nyt, mutta se rumba mitä ne saa aikaan 4 aikuisen koiran kanssa.. Jotenkin tuntuu, että aikuiset koirat taantuvat takaisin pentujen tasolle ja meillä on 6kpl pentuja ;)