Tulis jo kesä ja kärpäset :)

Ei alkanut meijän näyttely vuosi kovin rapoisasti Shelttien erkkarissa ;). Ensinnäkin olin unohtanut raksia ilmoittautumislomakkeeseen kasvattajaluokan sekä Taikan jälkeläisluokan... no, eihän sillä sit väliä ollut kun ei se tuomari setä meijän plikoista tykännyt sit ollenkaan :D

Taikalle erittäin hyvä, hienolla arvostelulla :) Ja Taika vielä esiintyikin mallikkaasti!

Tässä yks kuva Taikasta kehässä, kuva Anni Hautala!

Tehotytöistä Papu ja Pipa oli "hyviä", vaikkei ainakan Papun arvostelussa mitään hyvää lukenut... Popikselle sitten "eva", taisi olla pikkasen tressipäivä kun narun päässä ihmiset vaihtu ja kun pöytä treeniä ei oltu otettu, niin Poppis päätti, että minuahan ei tutkita :(. Muuten kyllä Poppis esiintyi hienosti, sain sen liikkumaan ja seisomaan kauniisti.

Kirsi ja Kirill pyörähtivät kehässä junnuluokasta ja sieltä tuloksena erittäin hyvä :) Mukavan arvostelun Kirill sai, joten tästä on hyvä jatkaa!

Macy the mummokoira oli sit meijän porukasta paras :). Erinomainen ja veteraani narttujen kolmas sija, vielä vara handlerin viemänä, Kiitos Marika :)

Päivä oli kuitenkin mukava :). Kiitos Pohjois-Suomen Shelttien talkooporukalle, upeesti järkätty näyttely! Uusiin näyttelyihin on jo ilmoittauduttu, Kempeleen ryhmiksessä sitten nähdään kehässä kuusi Taikahäntäläistä ;)

Met nyt pikkasen taukoillaan agista, kun toi kennelyskä vieläkin riehuu täällä ja kun 13 herätyksen jälkeen meijän pitäis Jukan kaa päästä reissuun Kreetalle, ni emme halua ottaa turhaa riskiä, et meijän plikat taudin sais...

Perjantaina kävimme ell hakee rokotukset plikoille, nyt saa kolme vuotta olla rauhassa :)

Ostimme muuten oman kodin <3. Muutto olisi tossa toukokuun lopulla :)