on ollut tällä viikolla ja me ollaan niistä nautittu :)

Parin viikon kuulumiset jälleen päivittämättä ;)

Nelli simmu on kunnossa, tai oli jo heti Rovaniemen kisojen jälkeen maanantaina. Aivan uskomaton juttu, mutta kun maanantaina 5.9. menimme Kaisan vastaanotolle Akuuttiin laittamaan linssiä takaisin, niin eihän siellä sarveiskalvossa enää haavaa ollutkaan! Ihana kun simmu sit paranani näin helpolla.. täytyy vain pitää Nellin simmu kosteana eli käytetään tippoja siihen ja toivotaan, että haavauma ei enää aukeaisi.

Omat kisat 10.9. sitten Nelli vielä kuitenkin oli saikulla kun tipoista tuli sitä karenssia ;)

Tuomarina meillä oli Katariina Virkkala, jonka molemmat radat olivat todella mukavia profiileiltaan!

Taikalle hypäriltä hylly, hyvä sellainen, oma ohjausvirheeni vei Taikan väärään päähän putkesta ;) Agirata ei sit ollut ihan sujuva ja muutamia pyörähdys kohtia siihen tuli, joista sitten 10vp! Yhdessä kuitenkin töitä tehtiin, joten plussan puolelle jäätiin :D

Jukalla ja Papulla oli sitten ekat kolmosten kisat! Eka rata taiskin mennä Jukalla jännityksen piikkiin ohjauksen osalta, joten ei siitä sit sen enempiä ;). Toinen rata olikin sitten TODELLA upee, vauhtia oli ja rata oli sujuva. Harmittava vitosen virhe kepeiltä, kun Jukka "huokasi ja hengähti", niin Papu jätti ne kesken :D. Nolla oli niiiiiin lähellä!

Tässäpä video :) www.youtube.com/watch

Kisan jälkeen lenkkeilimme Haukkukeitaan mettissä Pipan sekä tottakait Eijan ja poikein kanssa :) Oli kiva nähdä Pipaakin pitkästä aikaa <3

Peikko the Nellin&Neron poika keräili samaisen viikonlopun aikana kolme 0-tulosta :). Niisku-sisko kävi myös kisaamassa yhden hyppärin verran, hyllystä huolimatta, parilla kuulosti menneen todella hyvin <3.

Viime viikko sitten kulki normaalia linjaa ;). Tiistai-iltana plikoilla oli hierontaa, kiitos Kirsi :)

Kitillä oli viimeinen kerta pentuaksaa, onneks ens viikolla alkaan sitten pentuaksan jatkokurssi!

Tässäpä yks video Kitin treeneistä! Pikkasen etitään, et mihin se namikuppi täti katos, kun ekaks otettiin sylkkärin jälkeen vain yks hyppy, jonka takana ootti se namikuppi :D

www.youtube.com/watch

Perjantain (16.9.) Tupostelut ei mennyt mulla ja Taikulla taaskaan ihan putkeen ;). Jukka ja Papu taasen päästeli treeneissä parastaan :)

Lauantai-aamuna met sitten Taikun kanssa hyppäsimme Jonnan&Neron kyytille ja auton nokka kohti Tornion kisoja! Mukava päivä, ilma suosi ja radat olivat kivoja! Kiitos Jonnalle matkaseurasta ja kaikille ihanille Ystäville kisapaikalla tsempistä ja kannustuksesta <3.

Jospa sitten jotain jokaisesta radasta, kameraa mulla ei ollut valitettavasti mukana..

Kolme ekaa rataa oli Henkka Luomalan käsialaa, kaks ekaa todella mukavia, kolmas hieman haastavampi ;)

Taikulle eka ratalta todella harmittava 5vp, rima prkle!!! Että mua tympäs, kun rata oli muuten TÄYDELLINEN!!! Mie olin niiiiiin masentunut startin jälkeen, tuntuu ettei ne nollat oo meitä varten!

Toinen rata meni sit hyllyks, joudun varmistaa A:n alastulokontaktia ja Taiku kerkes sitten suorittaa yhden hypyn väärältä puolelta... Muuten taas todella hyvä rata ja sain kokeiltua pari vaikeeta juttuakin radalla kun hylly oli jo alla.

Kolmas rata sit tökki useammassakin kohdassa ja hyllyhän siitä sit tuli. Mut mahtui sinne myös onnistumisia, joten yhdessä siellä radalla kuitenkin oltiin :)

Neljännelle radalle sitten vaihtui tuomariksi Minna Väyrynen. Rata profiililtaan sellainen, että olin oikeesti aivan varma, ettei hengissä maaliin selvittäisi :D. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään? Uskomatonta, mutta totta me liideltiin rata mallikkaasti läpi puhtain paperein, hyvällä miinustuloksella ja kakkos sijalla :) Ette voi uskoa kuin olin onnellinen tosta nollasta, itku tuli kun maaliin päästiin!!

Tästä on hyvä jatkaa sitten kohti uusia kisoja, ilmeisestikkin Kokkola lokakuussa...

Hyvät kisat TORKK järjesti, kaikki toimi ja kisa-alusta on mitä parhain :)

Tänään sitten käytiin vähän Haukkiksella aksailee, Papu ja Kiti pääsi tosi toimiin. Alla yks video Kitin treenistä :)

www.youtube.com/watch

Tänään oli aivan ihana aurinkoinen syksyinen ilma, toivottasti monesta tälläisestä päivästä saamme nauttia vielä tälle syksylle!