Ensimmäinen vuorokausi tehotyttöjen kanssa takana. Taika on hoitanut pennut todella mallikkaasti ja tytöt ovat hyvin itsenäisiä syömisen suhteen, ei ole tarvinnut autella nisille ;) Kaikilla pennuilla oli paino noussut ensimmäisen vuorokauden aikana.
Pikkasen pitää silmällä, että kaikki muistaa käyä syömässä. Taika voi hyvin, ruoka ja juoma maistuu, laatikosta poistutaan ainostaan pikaisesti pissalle.

Kyllä eilinen oli pitkä päivä. Taika aloitti ponnistukset kymmenen pintaan aamulla. Käytiin aina välillä kävelyllä ja sitten jatkettiin. Puoli kahdentoista aikaan meni lapsivesi, ensimmäinen pussukka oli käynyt jo näkyvillä, mutta katosi sitten takasin. Kahdentoista aikaan näytti, että Taika rupeaisi väsymään ja ponnistukset ei olleet enään niin tehokkaita.
Annoimme Taikalle niskaan kalkkipiikin ja eikun lenkille pihalle. Sen jälkeen alkoivatkin tosi hyvät työnnöt, mutta pentua ei kuulunut. Alkoi olla jo kaksi tuntia vesien menemisestä ja eikun soitto lääkäärille. Hoitaja tuumasi, että tulkaahan heti ja mehän pakkasimme autoon Taikan ja
tavarat. Ensimmäiseen liikenneympyrään asti päästiin kun Maarit takapenkiltä hihkaisi, että pentu ulkona :) Ei muutakuin autoa parkkiin ja napanuoraa katkaisemaan ;) Auton nokka takaisin kohti kotia ja soitte lekurille, ettei me nyt tullakkaan. Juuri ja juuri pääsimme
kotiin, saimme Taikan pennun kanssa laatikkoon, niin toinen syntyi :) Pari ponnitusta ja tyttö nro 2 oli maailmassa. Saatiin pennut nisille ja Taika alkoi niitä hoitamaan, joten oli aika ensimmäisen kahvikupin, kello oli varmaan puoli kolmen pintaan. Jukka jäi pitämään laatikon sisätöä silmallä ja mentiin Maaritin kans kaffittelemaan. Saatiin kahvit juotua ja Maaritin leipomat pikku-pizzat syötyä (jotka muuten oli Maarit tosi hyviä). Kun laatikolle päästiin takaisin, teki Taika pari jälleen vain pari työntöä ja tyttö nro 3 oli maailmassa kello kolmen aikaan. Tässä vaiheessa vitsailin, ettei tullut sitten ihmenelikkoa, kun kaikki oli tyttöjä, niin Jukka tuumasi, että Tehotytöt tuli :) Puoli viiden aikaan Maarit lähti kotiin, kun Taika oli rauhoittunut hoitamaan pentuja ja synnytys oli ohi.

Tässä tältä päivää muutama kuva.

1240406384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240406411_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240406437_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos kaikille onnitteluista :)