Oikein hyvää Uutta Vuotta 2010!!

Taasen on emäntä ollut laiska päivittämään blogiin kuulumisia :(

Joulu vietettiin rauhallisesti kotona, nautittiin hyvästä ruuasta ja juomista. Koirillekkin joulupukki oli muutamia paketteja jättänyt kuusen alle :)

Mökillä Vanttauskoskella vietimme 26.-31.12. välisen ajan. Mökillä koirat saivat temmeltää ulkona mielensä mukaan ja peuhua järven jäällä riittikin :) Sääkin meitä suosi kun pakkasta oli koko ajan vain kymmenen asteeen pinnassa.

Uuden vuoden juhlintaan tulimme sitten kotiin! Jonna, Pete & Pojat olivat meillä seurana. Meijän koirat taisivat pikkaisen olla tosta mökkelystä väsyneitä, ja kun tuntui, että rakettajakaan niin paljon paukuteltu ulkona kuin normaalisti, sujui uuden vuoden vaihto rauhallisesti.

Papun pesin eilen :)

Tänään sitten kävimme ensin omalla hallilla ottamassa Papusen kaa vähän agia ja nätöä. Sen jälkeen ajelimme Martinniemeen epävirallisiin agikisoihin, jotka Active Dogs Ry järjesti. Olipas mukava kisata lämpimässä hallissa :) Nellin kaa eka startti hyllyks, ei kyllä oltu yhdessä ratalla :D. Toinen rata onnistuikin meiltä hienosti, teimme ekan yhteisen nolla radan :) Jukalle Taikun kaa yks 15vp:n rata ja toisen Jukka otti hyllyks, kun a:lta tuli virhe. Macyn kanssa Jukka meni vain yhden startin, joka meni hyllyks, kun pikku-musta päätti ottaa kepit keinun sijasta ;)

Huomiselle sitten on tiedossa Papusen kanssa mätsäriin meno!