Ja sitten taasen takapakkia :(

Taikan masu meni sekaisin, tod.näk. liiallisesta lihaliemestä alkuviikosta ja pari päivää mentiin sitten kevyemmällä ruokavaliolla (riisi-kana, riisi-kala)... Ja kun tämä ei ois vielä ollut tarpeeksi, niin tuli Taikalle pissatulehdus :( Oireet alkoivat keskiviikkona ja torstaina vien näytteen akuuttiin ja bakteerejahan siellä oli. Antibioottikuuri päälle.. Eilen vielä viljelystä selvisi, että antibiootin aloitus oli todellakin aiheellista. No, ilmeisesti kaiken tämän seurauksena, sitten maitoa tulee jälleen vähän nihkeesti.. Onneks mennään kuitenkin plussan puolella painoissa. Toivottavasti myös vielä tänään.. Toivon sydämestäni, että Taikun olo kohenee nopeasti ja maito alkaa jälleen virrata niinkuin teki jo alkuviikosta!

Illalla aloitamme pentujen tutustumisen kiinteään ruokaan, vaikkei 3 viikkoa ole vielä ihan täynnä. Aloitamme ihan samalla tavalla kuin aikaisempien pentujenkin kanssa, raakaa jauhelihaa maistelemalla.

Kyllä näitten kaikkien vastoinkäymisten jälkeen sitä miettii, että miksi kaikki tämä tapahtuu meille?? ja tuleeko meille enää uusia Taikahäntäläisiä koskaan?? Mutta kun pennut jo laittialla telmivät keskenään, ottavat kontaktia ihmiseen ja ovat aivan syötävän suloisia, niin kyllä tämän kaiken kestää <3. Taiku on mammakoirana aivan mahtava, hoitaa lapsensa tunnollisesti vaikka ei itse ole ihan kunnossa ollutkaan!

Eilen taas dna:n laskua kasvattelin ihan kiitettävän määrän ;) Mutta yli tunnin puhelulla Kemiin sain järkeni takaisin ja osasin ajatella selkeästi :) Ja kiitos myös Jonnalle ja Maaritille eiliestä!!

Muutama uusi kuva on kamerassa, yritän purkaa tänään tai viim. huomenna niin saatte uutta ihailtavaa :)

Tänään sitten jännätään Kuopion agiliitoja! Jukka starttaa siellä Papusen kaa ja Sanna Peikon kanssa :) Tuloksia pukkaa sitten kun kisat on käyty ja toivottavasti myös ratoja saadaan videon muodossa näytille!