Kesää vielä ootellessa, pikkasen saisi kelit lämmetä :)

Tuhkimo muutti omaan kotiinsa vappuna :) Penneli tuntee tästä lähtien nimen Kara ja sulostuttaa Mikkilän perheen elämää Teuvalla! Taitaa tulla Johannan silmäterä pennelistä <3

Kara ja Kiti, 30.4.2011

Karan luovutuksen jälkeen me lähdimme käymään Kirilin luona kylässä. Kitihän menee sinne sitten hoitoon meijän lomareissun ajaksi. Kylläpä sisaruksilla riitti peuhua :) Oikein reipas miehen alku Kirill on <3

Kiti ja Kirill, 30.4.2011

Kirill, 30.4.2011

Kyläilyn jälkeen me sitten suuntasimme auton nokan kohti Utajärveä, Jonnan&Peten mökille. Automatkat sujuu tosi hyvin Kitillä :) Vietimme oikein hauskan Vapun hyvässä seurassa! Kiitos Jonna&Pete ja pojat :)

Sunnuntaina sitten kävimme kyläilemässä minun vanhempieni luona! Bella-koiraan tutustuminen oli aluksi jännitävää, mutta hyvin siitä selvittiin ja penneli oli sielläkin pian kuin kotonaan :)

Remmissäkin ollaan nyt pari kertaa käyty kävelee :) Tosi reipas Kiti on, häntä tötteröllä mennään eteenpän ;) Tämä viikko onkin tehoharjoittelua remmissä kulkemisesta kun viikonloppuna sitten matkataan Tampereelle ja Jyväskylään! Lauantaina näyttely Tampereella ja sunnuntaina agiliitoo sit Jyväskylässä!