Pennelit täyttää tänään 7 viikkoa :)

Uusi ja ensimmäinen albumi tehty kotisivuille pentujen aamu ulkoilusta :) Ihana kun meijän etupiha on lumeton ja kuiva, niin penneleillä on siinä hyvä peuhata! Kyllä muuten uni maistuu aivan eri tavalla kun ovat ulkoilleet ensin :)

Jukka ja Papunen kisasivat Kokkolassa lauantaina 3 startin verran, tuloksina hyl., 5vp ja 10vp. Radat ovat videoituna, katsellaan saadaanko ne esille! Seuraavat kisat ovatkin sitten Papulla ja Nellillä Pellossa pääsiäis perjantaina ja lauantaina. Minä jään kotiin pentujen sekä Macyn&Taikan kanssa.

Viikonloppuna olikin pennuilla paljon jänniä ja uusia asioita. Ajelimme lauantaina ystävien luo mökille Utajärvelle, jossa myös yövyimme! Kiitos Jonnalle&Petelle mukavasta illasta! Sieltä sitten sunnuntai aamuna ajeltiin Kemiin, jossa pennelit olivat myös kuin kotonaan :) Automatkat meni ilman mitään vikinää/protestointia, eikä boxiinkaan tehty mitään! Kilometrejä autoillessa tuli noin 340 ;) Toivottavasti näistä autoajeluista on tulevaisuudessa hyötyä :)

Pennut viihdyttävät meitä vielä tämän viikon, poika lähtee uuteen kotiin pääsiäis sunnuntaina ja trikki plikka sitten pikkasen myöhemmin!

Meijän pennullekkin on sitten nimi päätetty, tytöstä tulee Kitinä alias Kiti <3