Niin viikonloppu meni Pietarsaaren kisoissa :)

Lauantai-aamuna aikasten lähdimme ajelemaan Pietarsaareen, matkaseuraksi saimme myös Jonnan & Neron :) Matka taittui mukavasti hyvässä kelissä ajellen ja kisapaikalla Tellus-hallin pihalla olimme hyvissä ajoin! Kylläpä oli hulppeat olosuhteen kisata, näihin vois tottua ;)

Papunen oli ilmoitettu Jukan kanssa hyppyradalle. Pikku-pimu oli oikein reipas ja lämppäri hypyillä meno maistui :) Tuomarina oli Vesa Sivonen, rata oli mukava, mutta haastava ykkösluokan rata. Kun Oulun kisoissakaan Papunen ei ottanut minusta häiriötä, niin minä menin kameran kanssa toiselle puolelle kenttää kuvaaman radan. Mutta miten kävikään... Papunen ohitti toisena olleen hyppy-esteen ja lähti katselemaan ensin tuomaria ja sitten nenu nuuhkien etsimään ilmeisesti minua :( Oulun kisoissahan olin koko ajan siinä lähtöalueen vieressä, joten ilmeisesti tätä käytäntöä pitää vielä jatkaa näissä Papusen ekoissa starteissa, että tirppa tietää missä minä olen. Puolen välin jälkeen kun pari sai kepit sujumaan oikein, niin mentiin oikein mallikkaasti ja vauhdilla :) Seinäjoella sitten pari jatkaa kisaamista kolmen radan voimin!

Loppupäivä menikin rauhallisesti hotellissa oleillen, syöden ja saunoen :)

Sunnuntaina sitten meijän kolmoset pääsivät tositoimiin! Agiradat tuomaroi Vesa Sivonen ja hyppyradan Katariina Virkkala. Radat olivat mukavan virtaavia, mutta ansojakin löytyi ;)

Taikun radoista löytyy paljon hyvää, mutta nollia me ei pystytä tekee :(, välillä tuntuu, että haluan heittää haskat tiskiin koko agiliidon suhteen, miten mie voin olla niin surkee ohjaaja???!!!! Tulisi se juoksu niin päästäisiin tauolle ja saisin jotain muuta ajeltavaa ;) Mut, sitä ootelessa treenataan ja mahdollisesti kisataan Seinäjoella kolme starttia.

Jukan ja Macyn radoista paistoi läpi treenaamatttomuus, joka kostaui virheinä. Mummo-koira kyllä viilletti radat vaudilla ja taisi nauttia ihan satasella jälleen kerran :)

Mut mitä teki meijän sininen salama... ja tietysti Jukka siinä sivussa ohjaajan roolissa :) Eka kontakti radalla pikkasen taisteltiin puomin kanssa, joten siinä paloi aikaa, mutta nollaa pukkas ja sij.5. Toinen agirata parempi, a:n kontakti ei ehkä niin loistava, mutta kontakti kuitenkin :) Upeat pienet kurvit ja aika riitti hienosti kakkossijalle :) Viimein rata oli se hyppyrata, pikkasen Nelli karkas lähdöstä ja Jukalle tais tulla kiirus :D, vitos hypyn Nelli tuli "nenälleen", johon sitten tietty paloi pikkasen aikaa, mutta kun muuten mentiin jälleen UPEESTI, niin nollahan sieltä tuli :) Sijoitus hienosti toinen ja kun voittaja ei voinut sertiä vastaanottaa, niin se siirtyi Nelille!! Ja tämän seurauksena sinisestä leivottiin FI AVA-H!!!

Nellin radat löytyy alla olevista linkeistä:

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Kyllä oli makee päivä, mie oon niin ylpee Jukasta ja Nellistä!!

Kotio ajeltiin hyvässä kelissä ja rauhallisti. Reissu oli raskas, mutta mukava!