Niin se vain uusi vuosi taasen on pyörähtänyt käyntiin :)

Tällä hetkellä meijän poppoo majaillee sokos-hotelli Valjuksessa, Kajaanissa. Trikit on vallannet mun puolen sängystä ja Nelli nukkuu lattialla. Jukka saa pitää oman sängyn kokonaan ittellään, epistä :D

Illalla Nelli ja Papu kisaa agiliitoo Jukan kanssa ja huomenna mie menen sit Papun kanssa näyttelyyn.

Muutaman kerran kerettiin Papun kanssa käydä näyttelyä varten treenaamassa. Sunnuntaina 2.1. oli mätsäri Kempeleessä jossa kävimme. Papunen oli pienten sinisten neljäs :) Muuten meni tosi hienosti esiintyminen, mutta se pöytä... Onneks tuomari tutki Papua useamman kerran ja saatiin siten hyvää treeniä :) Sitten heti maanantaina oli OKK:lla nätö treenit ja sinne myös ajelimme. Toivottavasi huomenna Papulla olisi pöydällä mielessä tuolta treeneistä viimeinen pöydällä olo, joka meni todella hienosti :)

Muutamia pentukyselyitä on tullut, valitettavasti en ota varauksia tässä vaiheessa! Vielä en osaa sanoa edes, onko Taika kantava vai ei.. Kuitenkin kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että meille on toiveissa siis trikki/bluemerle pentuja, ei niitä soopeleita, valitettavasti ;)

Kisakuulumisa päivittelen illalla :)

Päivitys 9.1.2011 klo 17:19

Eilisen agikisat venyivät, niin en enää jaksanut päivittää tuloksia. Molemmille plikoille 15vp ratalta, joten ihan nappiin ei mennyt. Videolta radat nähneenä voin kyllä sanoa, että paljon oli hyvää molempien radoissa, joten tästä on hyvä jatkaa :) Papun radan lisään tänne myöhemmin.

Näyttelystä sitten seuraavaksi. Papunen oli ilmoitettu ekaa kertaa nuorten luokkaan. Luetteloa en ostanut, niin nyt en muista montako koiraa oli ko. luokassa... Tuomarina oli Ruotsalainen Johan Andersson. Papun ensiintyminen meni aivan nappiin, tai pikkasen siis ihan millin verran toivomisen varaa jäi pöydällä esiintymiseen, mutta tuomari ei tainnut kuitenkaan siitä rokottaa meitä ;) Papu sai Erin ja oli loppujen lopuks luokkansa toinen :) Harmittavasti SA:ta ei saatu, joten näyttely oli meijän osalta sitten siinä! Ja jälleen minulle iski näyttely "kuume", joten kalenteri esiin ja reissuja suunnittelemaan ;)

Tässäpä Papun arvostelu:

20 månader 3färg tik av trevlig model. Vackert välformat huvud med fin uttryck. Fin överlinje. Harmonisk vinklad. Kropp & bestomme passande till storlek.Välvisad. Trevligt temperament.