Viikonloppu jälleen vierähti aivan liian nopeaa :)

Perjantaina ajelimme Kuopioon. Ilta vierähti mukavassa seurassa syöden ja juomia nauttien :) Alku hässäkästä kun selvittiin osasi myös meijän Taiku käyttäyä kylässä ;) Peikko-poika kyllä osaa edelleen hurmata, nukkuikin Jukan kainalossa :D. Illalla pikkasen Peikkiksen korvia ja tassukarvoja trimmailin ja niin oli poika valmis näytelmiin!

Lauantai-aamuna ajelimme vajaan tunnin matkan Tuusniemelle. Pakkasmittari huiteli lähemmäs -30 astetta ja välillä pikkasen ylikin :(, mutta yllätys oli suuri kun siellä kasvihuoneessa missä shelttien kehä sijaisti, olikin lämmin :) Kehään tarkeni mennä farkuilla ja pikkukengillä, eikä vesi edes jäätynyt pulloon, niinkuin teki Tampereella :D.

Peikon kanssa ekaks kehään. Poika oli tosi lunkisti ja osasi käyttäytyä todella hyvin :) Tuloksena H, kuten kaikille muillekkin junnu-uroksille, mutta tämähän riittää Peikolle kun ikää on yli 15kk:tta, niin agilityvalionarvoa varten on sitten näyttelytulos plakkarissa :)

Myöskin Papusen ja Taikan kohdalla sininen sarja jatkui :( Tyttösten arvostelut tulevat varmaan tänään kotisivuille, mutta jälleen kerran Päivi (Paimmeneidon kennel) oli oikeessa, mun ei ois kannattanut tyttöjä ko. tuomarille viiä... mutta virheistä oppii, toivottavasti ;) Molemmat käyttäytyivät kehässä todella hyvin joten siltä osin olen todella tyytyväinen. Ja me ei tästä lannistuta, seuraavaks sitten Juvalle erkkariin ja Vaasaan :)

Kauniit merlet veivät ROP ja VSP tittelit, Onnea Annille ja Suville!!

Reissu oli kuitenni mukava ja Peikkokin oli niinkuin "kotonaan" meijän mukana! Kiitoksia Kataisille meijän kestityksestä ja majoituksesta! Sannalle pikaista paranemista!!

Sunnuntai menikin oikeastaan vaan löhöillessä :)

Seuraava reissu onkin sitten mulla ja Jukalla 3 viikon päästä, kun päästää kahestaan lomailemaan :)