Tässäpä pari fotoa Poppiksesta, joka oli Jarmon kanssa katsomassa kisoja Haukkiksella. Laitan viime viikon kuulumiset tässä illan aikana, mutta ensin nämä kuvat :)

Kiitos Jonnalle narun päässä seisomisesta ;)

Maanantai 14.9.2009 *lisäys*

Ne viime viikon kuulumiset sitten, en jakasanut eilen illalla kirjoitella, sen verran väsytti jälleen kun koko päivä oltiin ulkona.

Mulla oli töissä iltavuoroviikko, joten nautittiin tyttöjen kanssa pitkistä lenkeistä aamupäivisin. Jukka kävi treenaa Nellin kanssa agiliitoa tiistaina ja vei samalla treenikavereille täytekakun Macyn voittaman piirinmestaruuden kunniaksi :)

Keskiviikkona Kirsi kävi hieromassa tytöt, Taikukin on ruvennut saamaan massaa ja lihaksia takasin pentujen jälkeen :)

Papulla lähtee hamapaita ja uusia tulee ;) Alakulmurit on lähteneet, ylhäällä pilkottavat uudet, mutta vanhat ei vielä heilu...

Viikonloppuna oli sitten kisat Haukkisella.

Lauantaina käytiin heti aamusta pitkä lenkki haukkiksen maastossa Eijan, Pipan&Elmerin kanssa. Kyllä mustat viillettivät mettässä sellaista vauhtia, että välillä ihan oikeesti hirvitti ;) Lauantaina sitten Taikan kanssa kisoihin mentiin ihan kaksisteen. Eka rata oli virheetön, mutta meille tuli hieman yliaikaa... sijoitus kuitenkin toinen ja palkinnoksi otettiin Tiuhti&Viuhti muumimuki :) Toiselta radalta sitten kolme kieltoa ja hylly.

Sunnuntaina pakattiin koko lauma autoon, Jukka meni kakkosiin töihin, niin me käytiin sitten ennen Taikun startteja lenkkeillee Haukkiksella, nyt seurana Jonna&Pojat :)

Kisapaikalla oli sunnuntaina myös Poppis ja Pipa! Olipas kiva nähdä kun Poppis ja Pipakin peuhasivat :)

Taikalle sunnuntailta hypäriltä 0-tulos ja sij.6/20, muutamia paikkoja oli missä kysyttiin ja siitä johtuen hävittiin aikaa, mutta upeaa oli saada meille yhteinen nollatulos :) Agilityrata meni sitten hyllyksi, mutta ihanaa siinä oli, että Taiku irtosi koko viiden esteen loppusuoran, eikä jäänyt kysymään multa, että saanko mä oikeesti mennä?!!!

Mitäs vielä... Tässä varmaan tärkeimmät. Tällä viikolla olen ti&ke Vantaalla, joten agitreenit jää väliin, pitää omatoimisesti käydä ottaa la tai su sitten jotain pientä harjoitusta.