Niinhän sitä yleensä on kun matkaa ymäpäri suomen maata tekee ;)

Tuomariksi Vaasan näyttelyyn vaihtui Gunnel Holm. Pirskatin tulivuori kun piti purkautua juuri nyt, niin meidän irkku-tuomari ei päässyt lentämään :D.

Perjantaina illalla ajeltiin Kokkolaan Nukkumattiin yöks. Taikan osalta peruin näyttelyn ja kehään oli tarkoitus viiä sitten Papu&Macy. Lauantai-aamuna oli Kokkolassa ihana pikkupakkanen, Papun puunauksen ja aamiaisen jälkeen lähdettiin kohti Vaasaa. Pikkasen ennen yhtätoista oltiin Vaassa ja näyttelypaikalla tai siis parkkipaikalla vallitsi täysi kaaos... joten meidät ohjattiin ajamaan todella kauas tien reunalle parkkiin ja sieltä sitten olikin kävelymatka näyttelypaikalle :( Onneks tästä ilosta ei kuitenkaan tarvinnut maksaa sitä 2 euroa ;)

Siinä uroksia kattelessa, laitoin Papua kehäkuntoon ja juttelin tuttujen sekä vähän tuntemattomien sheltti-ihmisten kanssa kehän laidalla :) Pikkasen oli takaraivossa koko ajan pelko, että Papu on liian pieni ko. tuomarille, kun sen verran kerkesin vanhoja vuosikirjoja selamaan ja hänen arvosteluitaan lukemaan...

Päydällä Papu jälleen jännitti kun tuomari tutki.. tai ei ehkä jännittänyt, mutta ei tykkää siitä, että vieras ihminen kopeloi.. tätä edelleen pitään treenata. Liikkeet ja seisominen meni hienosti, ja tuomariinkin otettiin upeasti katsekontaktia kun hän kävi ilmettä katsomassa, alla todistusaineistoa :D

No, sininen nauha sieltä sitten tuli :( Arvostelu oli mielestäni hyvä, olisi sillä punaisenkin voinut saada... Mutta pieni mikä pieni, siis tuomarin mielestä. Arvostelu alkoi En liten tik ja sana liten oli alleviivattu!!! Papun kehän jälkeen päätin, ettei Macy taaskaan pääse kehään ollenkaan. Macyä tämä varmaan ei haitannut ollenkaan :) Alla vielä pari kuvaa Papusta kehässä.

No, sitten pyörähdimme teettämässä veräjän auton takakonttiin koirille :) Tätä suunniteltiin jo edelliseen autoon, mutta nyt sitten se saadaan. Kävimme tosiaan suoraan pajalla, jossa pojat värkkäsivät auton mittojen mukaan meille rungon ja nyt ootellaan, että se viimeisteltynä tulee meille kotiin :) Tässäpä valmistajan sivut http://www.koiranhakit.fi/.

Sitten ajeltiin räntä sekä vesisateessa Mikkeliin. Perillä oltiin kahdeksan jälkeen, syötiin sekä nautittiin muutama virvoke, käytettiin koirat iltalenkillä ja nukkumaan :)

Sunnuntai aamulla sitten kisapaikalle puoli kahdeksan jälkeen. Keli oli tuolloin vielä siedettävä, ei satanut mitään, mutta kyllä sekin muuttui sitten päivän aikana ;) Paikalle tulivat myös Sanna, Peto ja Peikko. Ennen kisojen alkua tuomari Tuomo Pajari mittasi Peikon virallisesti minikoiraksi siis ajatellen agilityä :) Nyt sitten ootellaan ekoja virallisia startteja :D.

Kaikki radat Tuomolla oli mukavia, ansoja oli mutta ei mitään ihme väännä käännä juttuja... Tulostaso ei kerro koko totuutta Jukan työskentelystä radalla Macyn ja Nellin kanssa. Molemmille yhdet puhtaat nollat ja loput radat hyllyjä. Varsinkin Macyn kaks hyllyä oli todellä hyviä ja harmillisia... Ihan ohjaajan mokia loppusuoralla :D. Nellille tuuli teki tepposet kun iso jalkapallomaali kaatui tuulen voimasta ihan kentän laidalla, niin sekä ohjaaja, että koira kääntyivät sitä katsomaan ja sininen salama vilahti sitten väärään päähän putkeen :( Onneks kukaan ei loukkaantunut ko. tilanteessa radan vierellä. Mutta hvyä mieli kisoista jäi ja Mikkeliläiseten kisajärjestelyt olivat hyvät, koko ajan aikataulussa. Säälle ei järjestäjä mitään voi ja siellä oikeesti oli pirun kylmä :( Välillä paistoi aurinko, satoi vettä sekä räntää ja tuuli kovasti.

Kotona olitiin illalla kuuden pintaan. Tulihan noita kilometrejä jälleen, mutta kiva reissu oli. Nyt lepäillään pari vkonloppua ja sitten olisikin tiedossa reissua Poriin ja sieltä Jyväskylään :D.

Tällä viikolla ohjelmassa agilityä sekä koirille rokotusajat Akuutissa.