Sunnuntai-ilta, kisareissulta kotiuduttu :)

Aloitetaan kuitenkin kuulumisien kirjoittelu ihan alkuviikosta.

Papusella oli treenit Minnan koirakoulussa maanantaina ja keskiviikkona :) Lääkärissäkin jouduimme Papusen kanssa käymään tiistaina, kun haava suussa (maitohampaan juuren poisto) avautui ja tulehtui :( Nyt ollaan antibioottikuurilla ja kontorolli on huomenna maanantaina, toivotaan, että paraneminen on lähtenyt etenee eikä uutta nukusta ja tikkausta tarvita!

Jukka kävi torstaina Nellin kanssa treenaa agia, Taikulla ja Macyllä ei treenejä ollut. Onneksi ensi viikolla päästään halliin treenaa :)

Perjantaina Kirsi kävi hieroo tytöt :)

Lauantaina aamusta käytiin tunnin lenkki Haukkukeitaan metsässä. Seurana meillä oli Eija Pipan&Elmerin kanssa, sekä Jonna Ricon&Neron kanssa. Kyllä koirilla oli hauskaa kun kirmasivat metsässä :) Pipan toinen maitokulmarikin siinä temmellyksessä irtosi :)

Lenkin jälkeen jätimme Papun&Minnin Jonnalle ja Petelle hoitoon, meillä oli kisareissu Vaasaan.

Lauantaina iltapäivällä hyvässä kelissä ajelimme Vaasaan ja majoituimme hotelli Silveriaan. Kisat alkoivat sunnuntaina aamulla klo 9, siksi menimme jo lauantaina Vaasaan, ettei tarvinnut yöllä lähtee ajamaan.

Sunnuntai siis tämä aamuna valkeni raikkaassa pakkassäässä, -6 astetta näytti auton mittari kisapaikalle ajettaessa.

Kaksi ekaa rataa tuomaroi Minna Räsänen, radat olivat mukavia, ei mitään kauheita ansoja, vaan ihan perusohjausta vaatia. Hypärillä sitten tuomarina Sari Mikkilä ja rata oli ehkä hieman teknisempi kuin Minnan radat, mutta kuitenkin mukava.

Sitten ne kootut selitykset ;)

Kisa D agi:

Jukka starttasi Nellin kanssa meidän poppoosta ekana, hyvä perusrata ja sillä 0-tulos, jolla oltiin sijalla 3/33. Minä ja Taika ei oltu ollenkaan samalla planeetalla, joten marssittiin radan puolen välin tienoilla pois kesken leikin :( Macyn kanssa Jukalle harmittava riman pudotus, Jukan ohjausvirheestä johtuen.

Kisa E agi:

Jälleen Jukka ja Nelli ekana meiltä. Hyvä rata parilta jälleen, nollaa pukkasi sekä sijoitus 3/34 :) Mulle ja Taikulle jälleen hylly, mut hyvä sellainen :) Hylly tuli jo toiselle esteelle, mutta sen jälkeen me tehtiin upea rata, eikä mitään muita virheitä tullut!! Me oltiin yhdessä ratalla ja se oli hyvä tunne :) Jukka ja Macy hyl.. tekivät todella upeaa rataa, mutta Jukan käskytyksen ollessa myöhässä tai tarkemmin sen puutumisesta johtuen Macy otti yhden ylimääräisen hypyn mukaan radalle ;)

Kisa F hyppy:

Jukka ja Nelli pommittivat jälleen nollan :) Siis tripla nollat tältä päivää parille!! Ja sijoitus niin ikään 3/31!! Kyllä meijän sininen on varsinainen nollakone ;) Me palattiin Taikan kanssa jälleen maanpinnalle tai pitääkö sanoa avaruuteen, ei sitten mitään tietoa yhteistyöstä, muristiin toisillemme ja minä taisina hävitä ;) Jukalla ei Macyn kanssa sitten tänään onnistunut ollenkaan :( Jukka itse rikkoi kolmoshypyn enennkuin Macy sen kerkesi suorittaa, joten hyl....

Tästä jälleen katse eteenpäin ja treeniä treeniä :)