Niin ne viikot vaan vierii :)

Viime viikonloppuna ois ollu OKK:n agiliito kisat. Meillähän Taikan kaa kisat jäi välistä juoksun vuoksi. Jukan oli tarkoitus starta Macyn kaa, mutta Jukan ei pystynyt juoksemaan, kun jalkaan tuli jonkin "kramppi", joten kisat jäi sitten välistä myös Macyltä.

Eilen keskiviikkona oltiin sitten nätötreeneissä, mukana myös Poppis ja Pipa <3. Kyllä mahtaa meillä mennä höpöks Raahen ryhmiksessä kun tyttöjen pitäis peräkkäin kehässä kulkea.. no, onneks tää ei oo niin vakavaa touhua ja keretään me vielä pari kertaa yhdes treenata :)

Viikonloppuna on taasen ohjelmaa tiedossa. Mie lähen Papusen kaa Joensuun näyttelyyn ja Jukka matkaa loppulauman kanssa Rovanimelle. Roissa tiedossa agility kisat Macylle ja Nellille. Taiku ja Macykin oli ilmoitettu Joensuunhun näytelmiin, mutta agiliito voitti Macyn osalta kauneuskisat ja Taiku joutuu nyt juoksun takia jäämään pois. Mutta mukava vkonloppu tiedossa, toivotaan, että molemmissa kaupungeissa sää suosisi.

Sanna oli ottanut uudet ihanat kuvat Peikosta. Peikko kisasi viime viikonloppuna Maaningalla tuloksina 5vp ja 10vp :) Tulevana viikonloppuna pari viillettää sitten Varkaudessa!