Meidän tytöt on ihan sippi viikonlopun jäljiltä. Papunenkin nukkui koko yön ja aamutoimien jälkeen nytkin tuohon tietokonepöydän viereen tyynylle laittoin nukkumaan.

Viikonloppuna kisattiin Haukkukeitaalla. Taika ja Nelli kisasivat lauantaina. Taikan starteista 5vp (harmittavasti olin A-esteellä liian kaukana sivuttaisuunnassa ja Taika hyppäsi sivuun ennen kontaktia), muuten rata oli aivan upea, 0-tulos oli enemmän kuin lähellä. Toiselta radalta sitten ihan loppumetreillä hylly, olikohan meillä 5vp alla siinä vaiheessa (?). Kuitenkin molemmat lauantain radat tehtiin yhdessä töitä :) Nellille ja Jukalle ekalta radalta hylly, mentiin väärään päähän putkeen ja toiselta radalta sitten nolla :)

Papunen oli mukana turistina ja pääsi aina starttien välissä metsään syömään mustikoita :)

Sunnuntaina sitten kisattiin koko kolmikon voimin.

Aloitetaan Taikasta, ekaks oli hyppäri, ilmeisesti kaksi peräkkäistä putkea alussa aiheutti sen, että ei maltettu hypätä ja seuraavaksi tulikin sitten kaksi rimaa alas sekä muurin palikat :( vielä kun kepeillä sitten otin neitille vitosen oli saldo 20vp... Agirata sitten mentiin kahdella kiellolla, kepeillä ei taivuttu kakkosväliin ja renkaan ohitus + näistä johtuen yliaikaa. Radalla oli kuitenkin tosi paljon hyiä kohtia, eikä rimat kolisseet :)

Nellin kanssa sitten Jukalle hypäriltä harmittava vitonen, yhdelle hypylle hienoinen kielto ;) Muuten meno oli oikein mallikasta. Agiradalta Nellille hylly. Eka tuli kielto pituusesteella, sininen salama luki Jukan kättä vähän liian tarkasti, vaikka este oli ihan kuonon edessä ;)  sekä sitten lopussa mentiin renkaan kehikon läpi ja Nelli kerkesi ennen korjausta suorittaa maalihypyn :( Mistähän meidän sininen on nyt rengas "ongelman" kehittänyt, tätä oli myös tiistaina treeneissä...

Macylle sitten tupla-nollat :) Nyt on meidän mummo-koiralla tulokset sm-kisoja 2010 varten kasassa :) Meno oli todella hyvän näköistä, harmittavasti ekalla hypärillä pari antoi hieman tasoitusta ajassa, kun meidän Masun leppari estehän on kepit ja pikku-musta olisi sinne halunnut mennä enemmän kuin putkeen....

Sitten vielä oli edessä shelttimestaruusrata jonne pääsivät Macy ja Taika. Taika starttasi ensin, mentiin todella lujaa ja pienillä kaarroksilla, mutta yksi oma ohjausvirhe tarkemmin sanottuna ohjaamatta jättäminen kostautui ja tuloksen 5vp, mutta kyllä oli kiva viillettää Taikun kanssa se rata :) Jukka ja Macy lähti viimeisenä mineistä. Macyllä ilmeisesti oli kiirus maaliin kun vettä satoi, niin se rata mentiin suhteellisen nopeasti. Ainostaan nopeammin menivät Peppi, Kerttu ja sitten ihan samalla ajalla Hippi. Kyllä mummo-koira nuorempien tahdissa pysyi hienosti :) Hipin ja Macyn välillä käytiin uusinta, aika olisi ollut Macyllä nopeampi, mutta pieni ohjausvirhe vei väärään päähän putkea, joten Macylle rotumestaruuksissa neljäs sija :)

Meillä oli koko jengi sunnuntain mukana kisoissa, kiva oli nähdä paljon shelttejä ja heidän omistajiaan :)

Vielä viime viikon muita kuulumisia:

Maanantaina Kirsi kävi hieromassa kolmikon Taika, Macy ja Nelli, kellään ei onneksi mitään suurempia jumeja ollut.

Papu kävi tiistaina rokotuksilla, painoa 4kg ja korkeus n. 29cm. Myöskin Poppis ja Pipa kasvavat edelleen ihan samaan tahtiin. Meillä ei ole hamapaat vielä ruvenneet vaihtumaan, mutta Pipalla kuulemma jo on :) Pitänee ruveta tukailemaan tuonne suun puolelle.

Agia treenailtiin tiistai-iltana Annikan johdolla. Meidän koutsi muuten paukutti tervu Fiian kanssa viikonloppuna 4 nolla rataa, onnea vielä tätäkin kautta :)