Sanoisinko, että ei ole sheltin kasvatus helppoa puuhaa ;) Kun melkein 3 vrk valvoi putkeen, tuntui, että tästä ei selvitä, mutta onneksi ystävät jaksoivat luoda uskoa, että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Puhelinlasku taitaa olla aika iso ;) Ja onneksi Jukka on ollut apuna, en olisi yksin selvinnyt.

Pennuilla nyt ikää 4vrk. Molemmat ovat kasvaneet, mutta meidän Niisku-neiti se on eri epeli, mennyt veljestään painon puolesta jo ohi. Neiti on nisällä niin agressiivinen, ettei kauan nokka tuhisi, kun nisä on tyhjä ;) Veli-poika Muumi on sitten sellainen tuumailija ja nautiskejia :) Jännä, että luonne-eroja nyt jo havaittavissa.

Nellihän jouduttiin keisarileikkaamaan, kun synnytys ei edennyt halutulla tavalla. Poltot jäi olemattomiksi. Onneksi lähdimme ja pääsimme lekuriin samantien, koska Niisku oli jo kanavassa tulossa. Nelliltä poistettiin samalla myös kohtu, kaksi keisarinleikkausta kun on takana, niin päätin, ettei Nellillä enää pentuja tehdä.

Johtuen leikkauksesta ja kohdun poistosta Nelli oli alkuviikon todella kipeä ja hermostunut. Mutta onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja Nelli voi hyvin. Ruoka kuitenkin on koko ajan maistunut ja pennut on maltettu hoitaa hyvin :)

Nyt pennuista on vain oteltu kuvia kun ovat syömässä, mutta yritän saada otettua "yksilö" potretitkin tässä piakkoin.

Nyt on taas pennuilla vähän aikaa masut täynnä kun juuri maitobaarissa vierailivat :)

Niin ja vihdoinkin sain aikaseksi ilmoittaua kasvattajan peruskurssille ja pääsin vieläpä mukaan, onhan tätä jo pari vuotta suunniteltukkin.