Muutaman tunnin päästä auton nokka kohti Jyväskylää :) Olemme pari yötä Hotelli Jyväshovissa! Lauantaina aamusta ajelemme Tampereelle näyttelyyn ja sitten sunnuntaina on agikisat Jyväskylässä!

Tää on sit Kitin eka virallinen näyttely/kisa viikonloppu :) Toivotaan, että autossa matkustaminen sujuu edelleen hyvin, ilman pahoinvointeja yms.

Remmissä ollaan kovasti harjoiteltu kulkemaan, tarpettein teko siinä vain ei taho luonnistua.. Vielä ennen reissuun lähtö yks harjoituskerta edessä :) Ja sanomalehtiä pakattu mukaan, et saa hotellihuoneessa levittää niitä yhteen kohtaan.. ja tietty pullo suihkutettavaa tolua ;)

Tavaraa on taas lähdössä niin paljon, että näyttäisi meidän viipyvän reissussa enemmänkin kuin viikonlopun :D. On näyttely, agi ja lenkki kampetta. Kitille mattoa, petiä ja leluja :) Ja sit kaikki muu... No, eiköhän Jukka saa auton pakattua :)

Eilen liideltiin agilityä Tupoksessa! Nelli kulki tosi hyvin, toivottavasti osaan sinistä salamaa sunnuntaina sitten ohjata :) Meijän Papunen on niin ihana kun se teke agilityä "hymyssä" suin, se oli eilenkin niin iloinen kun sai päästellä menemään, että simmut vaan loisti <3

Lomakin lähenee, kyllä sitä onkin oottanut. Matkakamppeitakin (lue helle) tässä ollaan jo pakattu, kun ens viikon keskiviikko aamuna kone lähtee klo 07:45 kohti Rodoksen iki ihanaa saarta <3

Päivityksiä luvassa reissun päältä :) Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille!