Huh, tässä on ollut nyt niin kauhee hässäkkä, etten ole pentujen kuulumisia ja lähtö tunnelmia edes kerennyt kirjoitella.

Pennut luovutettiin uusiin koteihin viime viikon torstaina.

Poppana lähti ilahduttamaan Haukiputaalle Jämsän perhettä :) Pikkuinen on ollut oikein reipas ja siellä on kotiuduttu hyvin. Ensi viikolla käymme sitten Poppanaa katsomassa kun viemme rekisteripaperit omistajille ja Poppanalle putken, jonka ostin Haaparannasta ;)

Pipa muutti Oulussa Hiirosen kaupunginosaan, Eija ja Jukan iloksi. Kavereina siellä hääri sheltti Elmeri ja belgi Pete :) Myöskin Pipan kotiutuminen on sujunut hyvin ja Elmerin kanssa leikit jo sujuu :) Torstaina näen pikkuisen kun vien Eijalle rekisteripaperit.

Tässäpä kuva, jonka Eija minulle eilen laittoi.

1245124978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten meidän Papunen. Pikku-neiti oli oikein reipas, kun heti torstaina siskosten lähdettyä pakkasimme tavarat ja koirat autoon ja nokka kohti Torniota. Matkustaminen äippäkoiran kanssa boxissa sujui hyvin :)

Perille päästyämme kävimme ensin viemässä teltan kisapaikalle ja Papu pääsi treenaamaan remmissä kävelyä ;) Aika hyvin se onnistui, kun ottaa huomioon, ettei sitä oltu aikaisemmin tehty. Pissakin saatiin vieraalle maalle tehtyä ;)

Myöskin majapaikkaan pentu sopetui hyvin :)

Kisapaikalla pentu malttoin nukkua boxissa, syödä ulkona ja tehdä vielä tarpeetkin remmissä :)

Täytyy sanoa, että Papu selvisi ensimmäisestä kisaviikonlopusta todella hyvin :) Seuraavaksi sitten vuorossa Kokkolan kisa vkonloppu heinäkuussa.

Taika on ruvennut Papusen kanssa oikein kunnolla leikkimään. Välillä mennään niin lujaa, että ihan hirvittää ;)

Nellin&Neron pennut Niisku ja Peikko olivat myös Sm-kisoissa turisteina! Molemmat ovat kyllä ylisöpöjä ja todella reippaita kakaroita. Ikäähän nyt on sitten jo huimat 8kk:tta. Harmi kun sunnuntain sateisen harmaa sää sotki valokuvaus suunnitelmat :( Mutta, olipas kiva nähdä Peikkoakin pitkästä aikaa :)