Viime viikonloppuna siis kisasimme Oulussa Okk:n kisoissa :) Mukavat kisat ja oli niin ihana nähdä "vanhoja" seurakavereita ja ystäviä <3 kentän reunalla :)

Tuloksilla ei vieläkään ihan hirveesti juhlittu.. Tuomarina oli Anne Savioja, radat olivat mukavan virtaavia, mutta haastavia.

Taikalle eka radalta hyl, alku pyöri todella makeesti, mutta kepit lopetettiin jostain syystä sitten kesken (??) ja otin ne alusta uudelleen, loppuosassa rataa oli sellainen kohta, johon ois pitänyt JOTAIN keretä tekee, et ois yhen hypyn saanut takaakiertona.. no, miehän tietty luovutin kun virhe oli jo alla ja otin sen hyvpyn ns. helpomman kautta ja siitä sit hyl. Toinen rata oli hyvä, tehtiin yhdessä töitä, ei valunut... niin kuin yhdessä kohtaa, prkle!! Mun valssi valui ja Taikan liike valui sen myötä väärälle hypylle :(, kyl harmitti ihan satasella ja harmittaa kyllä vieläkin.. Kolmas rata olikin sit kaikkee muuta kuin rauhallista ja hyvää ohjausta.. huoh! Mie olin koko ajan myöhässä, siis ihan koko ajan.. no, tyylipisteitä ei jaeta ja ratavirheitä tuli nolla ja kun aika riitti, niin se oli siinä!! Siis se viimein puuttuva irtonolla kesän 2012 sm-karkeloihin :) Tämä on eka vuosi kun Taikalla on tulokset ko. arvokisoihin kasassa ja sinnehän met sit mennään!

Sitten Jukka ja Papu. Eka radalla kompastuskiveks tuli rengas, syystä tai toisesta Papunen meni siinä kehikon läpi kerran tai kahesti.. kauhee kun en muista, loppurata pyöri hyvin ja Papunen kulki mallikkaasti. Toisella radalla parille hyl alkumereillä, Papu tuli hypyn ohi ja kävi pistää puikkonokkansa putkeen, muuten rata oli hyvää menoa :). Kolmas rata toi sit parille 0-tuloksen <3. Hyvää menoa, pikkasen Papulla käsijarru päällä ja Jukalla jalat "jäässä" ;)

Sanna oli Peikon kaa kisaamassa ja heille myös yks nolla viikonlopun karkeloista :)

Sunnuntai oli muutenkin makee päivä :) Näin Taikahäntäläisistä Peikon, Niiskun, Pipan ja Poppiksen <3. Tässäpä vähän kuvasatoa ;)

Peikko ja siskonsa Niisku <3

Poppis <3

Kiti kävi tällä viikolla ekoissa virallisissa treeneissä Torkk:lla ja kylläpä neiti oli niiiiin pätevä pikkukoira :)

Ulkona on ollut mahtavat kelit ja met ollaan nautittu pitkistä lenkeistä, joskus jopa kahdesti päivässä, jäällä tassutellen ja auringosta nauttien :) Mie niin nautin tästä vapaalla olosta ;)

Pieniä suuria päätöksiäkin ollaan tehty, katotaan päästäänkö kesäks omaan taloon asumaan ;)

Pääsiäiseksi suuntaamme Pelloon kisaamaan ja siitä sitten Vanttaukselle muutamaks yöks mökkeilee!

Meijän poppoo toivottaa Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille!