Sunnuntainahan oli ohjelmassa agiliitoa 3 startin verran Taikalla ja Macylle. Viimeksi oltiin kisattu syyskuun puolessa välissä ja ainakin minulla se näkyi, vieläkun harjoittelu oli jäänyt kohtuu vähälle pentujen aikana, niin ei kauheesti voinut lähteä hakemaan mitään.

Kisat pidettiin Wallsport-areenalla, paikka oli upea ja pohja hyvä, ainut aika suurikin miinus tietty oli se, että kun kisat olivat isot, ei koirille oikein tilaa ollut, kun nurmella ei saanut oleilla turhaan.

Tässäpä sitten tulokset:

Jukalle ja Macylle ekalta radalta 0-tulos, sij.4. Hieman oli paniikin omaista ohjausta, muutamassa kohdassa Jukka ei päästänyt Macyä "lapasesta" irti vaan piti liian kauan ja siihen tietty paloi aikaa ;) Toin rata oli hyppyrata, tästä voin sanoa, että todella upea rata :) Harmittavasti yksi rima tipahti kulmahypyssä ja sitä 5vp. Kolmas rata oli Salme Mujusen rata, kaksi aikaisempaa tuomaroi Vesa Sivonen. Suoria putkia oli radalla aikasta monta ja ne mentiin monta kertaa ;) Jukka starttasi Macyn kanssa ekana, jälleen kaksikko teki todella upeaa työtä, ei rata virheitä ja huikea miinus-aika ;) Jukan ja Macyn "johto" piti viime metreille saakka kunnes Männistön Hannu ja Neta sitten puolen sekunnin erolla ottivat
ykköspaikan, ONNEA heille upeasta radasta :)

Taikan tuloksissa ei ole paljon kerrottavaa 3 x hyl. Paljon oli hyviä kohtia radoilla, mutta kun niitä ei voi laskea yhteen, että saisi vaikka yhden 0-tuloksen viikonlopulta ;) No, pitäähän niitä hyllyjäkin kerätä tulevia palkintoja varten.

Kisat oli hyvin järjestetty, kotimatkalle pääsimme tuntia ennen arvioitua kisojen loppumisaikaa. Keli oli hyvä ajella, mutta väsy meinasi tulla. Olimme kotona n. klo 23:30.

Niiskun ja Peikon kuulumisia olen saanut viikonlopun aikana ja molemmilla pennuilla on uusissa kodeissa hyvin mennyt. Eilen illalla kun kotiuduimme Nellin mielestä kotoa puuttui jotain, "pentuhuone" nuuskittiin tosi tarkkaan :( Onhan täällä kotona nyt oudon rauhallista kun ei pikku-riiviöt juokse rundia ymäpäri taloa.. Tänään sitten on vuorossa suur-siivous, joka alkaa heti kunhan saan aamukaffit juotua.

Niiskun touhuilua voitte käydä seuraamassa: http://m-a-r.vuodatus.net/
ja Peikon edesottamuksia osoitteessa: http://foofighters.hapanpaprika.fi/