Lenkillä neitit ei kyllä paljon hidastele kun pakkasmittari paukkuu yli - 20 asteen, mutta eipä tuolla kyllä itekkään kauheen kauan viitti ulkona olla.

Jukka ja Nelli lähtivät vielä viimeistely treeneihin ennen Haaparannan kisoja. Macyllä on nyt sitten ollut kuukauden täys tauko agilitystä, saa nähdä pysyykö pikku-musta Jukan ohjauksessa hanskassa, kun lauantaina radalle pääsee ;) Jukka ja tytöt matkaa Haaparantaan Jonnan ja poikien kanssa.

Minäkin olisin mielelläni lähtenyt turistiksi ja kennel-tytöksi, mutta kun Taikulla on toi juoksu ja sitten vielä suurempi syy jäädä kotia on, että Peikko-poika perheineen tulee meille lauantaina käymään :) Ihana nähdä poika ekaa kertaa sitten luovutuksen jälkeen. Tarkoitus myös olisi, että Annika Niiskun kanssa tulisi silloin käymään, niin saisi sisarukset peuhata keskenään ja minä saisin napsia fotoja.

Niisku kävi eilen rokotuksilla ja neiti oli taas ollut oikein reipas :)

Minnille tilasin flex-taluttimen ja se tuli eilen. Meidän vanhus kun ei enää kuule kunnolla. Olemme muutaman kerran säikähtäneet pahanpäiväisesti, kun Minni on lähtenyt ihan eri suuntaan kuin me muut ja hätääntynyt ts. lähtenyt juoksemaan lujempaa kun ei hahmota mistä äänet, jotka sitä kutsuu kuuluu. En mikään flexi-fani ole, mutta tässä tapauksessa se on meille hyvä juttu. Muuten Minni voi vallan mainiosti, ikäähän nyt on 11,5v.

Viikonloppuna laittelen sitten pentu-kuvia ja Hapiksen tuloksia. Toivotaan, että kisa poppoolla on paljon uusia "titteleitä" mukanaan, kun palaavat sunnuntaina kotiin ;)