Taitaa meillä tulla rauhallinen pääsiäinen, kun jäin kotiin yksin seuranani Minni ja Taika :) Jumpalla ajattelin muutamana päivänä käydä, kun Hukka on auki. Muuten otamme ihan rennosti. Onneksi Annika on tulossa Niiskun kanssa meitä joku päivä piristämään. Niin ja lupasihan minun vanhemmat Bella-koiran kanssa tulla piipahtamaan.

Volvon keula lähti kohti Espoota (majapaikka on siellä) just äsken. Huomenna kisat Helsingissä ja sunnuntaina Turussa. Olisipa ollut kiva lähteä mukaan, mutta painavat syyt pitävät minut kotona ;)

Minni kävi maanantaina siellä hampaan poistossa (vasen yläP4) ja samalla puhdistettiin myös hammaskivet. Vanha rouva toipui operaatiosta hyvin :) Kiitos Akuuttiin Annelle hyvästä hoidosta :)

Keskiviikkona oli Macyllä ja Nellillä aika osteopaatille. Macyllä oli pikkujumi toisen puolen lannenikaman kohdalla, mutta ei onneksi mitään isompaa. Nellihän ei ole osteopaatilla käynyt kuin kerran aikaisemmin ja oli taasen himean ihmeissään, että mitä tää touhu on ;) Nellillä olikin sitten hieman "tujumpi" jumi oikealla rinnassa ja vasemmalla lannenikamassa. Lannenikaman jumi saatiin löysättyä, mutta toi rintapuoli oli sen verta jumissa, että paremmaksi sitä etuliikettä saatiin, mutta vaatii vielä toisen hoitokerran parin viikon päästä. Täytynee Nellikin ottaa nyt sitten tästä lähtien vakituisesti mukaan Matille kun Macyä siellä käyttää.

Kisakuulumisia laittelen kun niitä sitten sieltä etelästä tulee.

Hauskaa Pääsiäistä kaikille!