On ollut muka niin kiirettä, etten ole kuulumisia kerennyt kirjoittelemaan... Nyt sitten alkoi  2 viikon loma, jonka tarpeessa todella olen ;)

Taikan odotus edistyy hyvin, pikkuisia potkuja molemmin puolin tuntuu, mutta en osaa sanoa, montako sieltä on tulossa :) Ruokahalu edelleen valtava. Lenkillä kyllä painellaan vielä välillä sellaista vauhtia, että ihan hirvittää, mutta kotioloissa huomaa, että kasvanut maha tuottaa vähän ongelmia ;) Ensi viikolla meillä onkin jännät paikat sitten.... Tänään ruvetaan laittamaan pentuhuonetta valmiiksi.

Jukka kävi viime viikonloppuna kisaamassa Macyn ja Nellin kanssa agility Haaparannan puolella. Tuloksena 6 startista 5kpl 0-tuloksia, joten ei huono reissu. Macy kisasi vain lauantaina, koska iltakisan jälkeen alkoi keventää astumista vasemmalla etutassullaan, niin sunnuntai sitten levähdettiin. Jukka käytti Macyn tiistai-iltana osteopaatilla ja kyllähän sieltä muutaman nikaman jumi löytyi ja keventäminen loppui! Macy lähtee varmaan sitten Rovaniemellekkin Jukan ohjattavaksi, niin hienosti parilla menee :)