Ja torstaissa jälleen mennään :D, ihanaa viikonloppu tulossa!

Viime viikonloppuna tosiaan ajelimme sellaisen 1300km pikku reissun eteläsuomeen :) Lauantaina aamusta lähdimme ajelemaan kohti Sääksmäkeä, Tyynelöiden luoksi jälleen yökylään. Kiitos Kirsille&Markolle jälleen kerran majoituksesta ja kestityksestä :) Poikkesimme jälleen pikaisesti Ideaparkissa, tällä kertaa emme kuitenkaan mitään shoppailleet, katselimme vain.

Sunnuntai aamuna Jukka pakkasi kisakamppeet ja koirat autoon, ja matkasi Hyvinkäälle agikisoihin. Keravan Agility Team Ry järjesti kisat siellä ja tarjolla oli 3 starttia kolmosluokkalaisille. Tuomarina mineillä oli Anne Viitanen. Nellin kanssa ekasta startista hylly ja kahdesta seuraavasta sitten 0-tulokset!! Pari ei ole treenannyt yhessä ollenkaan marraskuun jälkiin, joten hienosti yhteistyö pelasi silti :) Macyn kanssa sitten 3 x 5vp:n tulokset :(, nollat niin lähellä, mutta niin kaukanan kuitenni ;) Kisojen viralliset tulokset löytyy täältä.

Me taasen suuntasimme näyttelyyn Tampereelle! Tuomarina oli Jaana Hartus. Maneesi oli tosi kylymä, mutta sinnillä siellä kuitenni oltiin ;) Papulle ensimmäisestä junioriluokan näyttelystä EH ja sijoitus luokassa 4. Arvostelu oli hyvä, mutta tuomari tykkäsi, että Papu oli ahdas edestä ja takaa... Pöydällä kun mittasi kirpun, niin sanoi, että kyllä se on pieni, mutta rajoihin menee :D. Papulla on nyt eka kiinnitys Shelttiyhdistyksen näyttely ykkösruusukkeeseen :) Taikulle en sitten odottanutkaan oikeastaa EH:ta enempää ja sehän sieltä tuli. Avoimessa luokassa oli 13 narttua, joten sijoituksia ei eh:n saaneille herunut!

Ajelimme illalla Jyväskylään asti, jossa sitten olimme su-ma välisen yön. Koirat oli tosi väsyneitä kaikesta päivän tapahtumista ja nukkuivat sikeästi koko yön, Papunenkin mun pään vieressä sängyllä, mitä se ei koskaan kotona tee. Ihan selvästi toinen on hotelli-koira ;)

Huomenna sitten Kuopioon! Menenmme Kataisille yöks ja sitten la aamuna ajelemme Tuusniemen näyttelyyn. Mukaan lähtee Taika&Papu. Kehään vien myös Peikko-pojan :)