Aamulla olimmen ennen kello kahdeksaa reippaina ajelemassa kohti Pateniemeä ja osteopaatin vastaanottoa. Olin varannut ajan Macylle ja Taikalle. Macyllehän tämä on tosiaan jo tuttua puuhaa, mutta Taika oli mukana ekaa kertaa. Macyllä oli muutama pikkujumi nikamissa, mutta ei mitään pahaa. Taika hieman ihmetteli Mattia ja paikkaa, mutta antoin käsitellä todella nätisti. Pikku-neiti oli muuten ihan hyvässä kunnossa, mutta yksi jumikohta löytyi ja se saatiin löysättyä.

Jukka tupisi eilen jotain Macyn tassukarvoista, että ne on kuin lapinkoiralla ;) No, tuumasta toimeen ja saksin sitten kolmen koiran tassukarvat kuntoon ja siinä samalla leikkasin myös kynnet. Nellin jätin viikonlopulle, kun se vähän meinaa juonitella tossa pöydällä olossa ja se vaikeuttaa sitten "huoltotöitä" ;)

Viikonloppuna meillä on tulossa sitten Mika Moilasen agilitykoulutusta. Jukka treenaa Macyn & Nellin kanssa ja minä Taikan kanssa. Nelli kävi jo tällä viikolla tiistaina muistelemassa vähän agiliitoa 4 kk:n tauon jälkeen.

Eilen varattiin ulkomaanmatka, matkaamme vuoden päästä joulukuussa kahdeksi viikoksi Thaimaan lämpöön :) Haluttiin suoralento Oulusta, niin siksi näin hyvissä ajoin varauksen teimme. Tietääpäs taasen mitä varten käy töissä ;)