Olipas kiva olla mökillä :) Syötiin, juotiin, saunottiin ja vain oltiin, kiva kun ei tarvinnut ns. tehdä mitään pakollista! Papunen ei olisi sunnuntaina halunnut millään lähteä saaresta pois, tai sitten ei vain halunnut liikkua pelastusliivit päällä ;)

Kelitkin suosivat muuten, mutta sunnuntaina aamulla vettä satoi aikasta paljon, joten venematkan jälkeen autoon pakattiin 5 märkää koiraa, kaks enemmän tai vähemmän kosteaa ihmistä + iso kasa märkiä tavaroita :( Rovanimelle kun päästiin vettä tuli edelleen kovasti, ehdin jo ehdottaa Jukalle, että josko ajettaisiinkin kotiin suorilla ja jätetettäisiin agikisat välistä... No, tätä emme kuitenkaan tehneet, vaan menimme Prismaan ostoksille ja Hesburgeriin syömään. Prismasta mukaan lähtivät sateenvarjo ja uusi pyyhe ;) Ja kuin taikaiskusta kun marketista ulos kävelimme oli vesi sade lakannut :)

Ensimmäinen rata oli agirata. Jukka meni Nellin kanssa ensin ja teki hienon 0-tuloksen, jolla myös voittivat koko kisan :) Macyn kanssa Jukalla tuli harmittava hylly, Masu oli liian nopee Jukalle ;) Minulle ja Taikalle 5vp, keppien aloituksesta, muuten mielestäni ihan kivaa menoa...

Toiselle radalle meillä oli sitten koira vaihtarit ;) Jukka vei Taikaa ja minä Nelliä. Ensin minä menin radalle Nellin kanssa. Sininen salama ei edes karannut lähdössä, vaan hinosti ootti lähtölupaa, harmittavasti kuitenkin esteeltä nro 5, Nelli karkasi putkeen, jonne ei ollut tarkoitus mennä (minä pyllistin kohti putkea..), joten meille hylly. Reippaasti kuitenkin loppurata kirmattiin maaliin asti! Macy hieman varasti lähdössä ja Jukalle jälleen tuli kiirus ;) Parille kuiten 0-tulos ja siinä vaiheessa mentiin kakkossijalle, vaajaa puoli sekkaa shetti Pepille hävinneenä. Taikan kanssa Jukka lähti toiseksi viimeisenä. Kyllä mua jännitti.... Jukan ja Taikan meno oli hurjaa, rimoja ei tippunut, eikä Taika missään vaiheessa kysynyt, että minne me mennään.., joten 0-tuloshan sieltä tuli ja vielä kaikista nopeimmalla ajalla!! Joten Taikalle ja Jukalle 0-voitto hyppyradalta, sekä kaupan päälle hyppy-SERTI!!! Macyn sijoitus oli kolmas.

Poppanakin oli mukana kisoissa, siskokset saivat peuhata keskenään :) Reipas oli Poppiskin kisapaikalla!

Kisojen päätteeksi ajelimme Kemiin Päivin luo kylään, joimme kaffti ja nautimme pikkusuolaista :) Kotona oltiin vasta yhdentoista pintaan, joten kyllä aamulla väsytti, kun kello puol kuus soi... Töihin :(

Tehotyttöjen isä Pate oli Tervakosken näyttelyssä VSP, saaden sertin ja cacibin, ONNEA!!! Siis hieno viikonloppua molemmat Tehotyttöjen vanhemmat saivat sertin, vaikkakin eri lajeista :)