siis mun töitten osalta :), 1.10. alkaa vuoden vuorotteluvapaa! Muutenkin tässä on nyt aika paljon muutoksia tulossa meijän elämään. Lokakuun aikana taitaa Oulunsalon koti tyhjetä ja me muutamme Kemiin, sieltä meillä on tällä hetkellä vuorattuna 3h-k ja ajan kans sit katellaan mahdollisesti sitä omaa taloa sit sieltä suunnalta!

Joten tosiaan tää meijän ihana (siis tietty minun mielestä) asunto on myynnissä. Lisätietoja löytyy www.etuovi.com ja kohdenumero on 9918969. Meillähän on täällä Pitkälläkankaalla aivan upeet lenkkeilymaastot koirien kanssa, joten tää on hyvä paikka asua myös koirien kans :)

Viikonloppu meni vapaalla! Lenkkeiltiin plikkojen kaa pitkät lenkit molempina päivinä ja su Kiti pääsi vähän aksaa Haukkiksella. Lauantai-illan minä vietin parhaassa seurassa ystävieni kanssa, kiitos likat <3.

Normi kaavalla tääkin viikko mennään, ma&ti&pe aksaa :). Lauantaina olisi tarkoitus ajella päiväks Kemiin näyttämään uuden kämpän seinille vähän maalisutia ;) Sunnuntaina sit kisataan KAS:in kisoissa pari starttia Taikun kaa ja Jukka Papusen kaa!

Näin mennään, oikein ihanaa viikkoa kaikille!

Tornion kisoissa hyppyratalta Eskelisen Sarin ottama kuva Taikasta :)