Ensimmäinen loma-aamu, JES!! Jumpalle tässä yhdeksäksi olen menossa, joten pikaisesti Kokkolan tulokset ja tunnelmat.

Launtaina nautimme mukavista kisoista ja radoista aurinkoisella säällä. Nellille lauantailta yksi 0-tulos sij.2 ja yksi hylly. Macy kisasikin vain yhden startin, siitä upea 0-voitto, vaikka Jukka kaikkensa ennen keppejä yrittikin, että aikaa kuluisi ;) Taikan kanssa tuntui tahmealta ja varmaan myös näyttikin, yksi hylly ja toinen 10vp+pikkasen yliaikaa :( Hyviäkin kohtia oli, mutta... Illalla ei tarvinnut kisojen jälkeen paljon miettiä mitä tekisi kun kello kävi lähemmäs puolta yötä, unta kaaliin vain :) Papu-neiti oli jälleen reipas ja seurasi tiiviisti agilityä pentuaitojen takaa teltasta.

Sunnuntai sitten valkeni sateisena :(  Onneksi hotellissa lupasivat, että saimme pitää huoneen klo 16 asti :) Vettä tiihuuttii tasaseen tahtiin koko päivän, kunnes sitten juuri ennen mini 3:n alkua aurinko rupesi paistamaan :) Ensimmäinen startti mentiin sateessa, mutta onneksi ei kaatamalla satanut. Nellille 0-tulos sij.5, Macylle myöskin nolla sij.3. Me sösittiin Taikan kanssa kepeille, ensin kieto ja sitten kun Taika pujoitteli keppejä takaisin, niin hyl.. Sen jälkeen kuitenkin tehtiin ihan mallikasta rataa pätkittäin ;) Hyppyrata olikin sitten kunnon vauhtirata, paras koirakko Nero ja Jonna tykittivät sen 28 sekkaan :) Upea rata heillä, ONNEA! Nellille ja Jukalle 0-tulos, sekunnin hävisivät voittajille ja sij.4. Macyn kanssa Jukka otti valitettavan hyllyn, olisi ollut kiva nähdä mihin aikaan pikku-musta olisi radan tykittänyt ;) Taikan kanssa olitiin jälleen samalla radalla, ja rata tuntui todella hyvältä, vaikka 10vp (kielto kepit, tultiin kovalla vauhdilla, eikä taivutta kakkosvällin ja lopussa muurin palikat tippuivat). Kiva kuitenkin oli huomata, että kyllä me kuitenkin jotain osataan :)

Kotimatkalle päästiin kahdeksan jälkeen ja yhdellä stopilla Kalajoella, kotona oltiin yhdeltätoista... Uni jälleen maistui.

Ohjelmaa on ekalle lomaviikolle tiedossa ja perjantaina auton nokka kohti Turkua ja MM-karsintoja :)