Tässä oli sitten tän vuoden vika reissu, ens vuonna jatketaan ;) Kiitos Jonnalle & Nerolle seurasta!

Eilen eli sunnuntaina kisasi siis kolmosluokat. Macyä ei oltu nyt ilmoitettu ollenkaan, joten Papusen kanssa nauttivat turistipäivästä ;)

Eka rata oli Anders Virtasen tuomaroima KV-rata. Mukavasti oli tuomari sinne ansapaikkoja keksinyt, joten hyllyt mitä tuli, ei tullu kaikilla samaan kohtaan ;) Jukka & Nelli starttasi jo numerolla 10, rata oli hyvä, pikkasen mentiin käsijarru päällä ja puomilta tultiin aika korkeelta alas... Kuitenkaan tuomarin käsi ei virheen merkiks noussut, niin parille 0-tulos :) Se olikin Nellille se viimeinen tarvittava aginolla ensi kesän arvokisoja varten! No, sitten minun ja Taikun vuoro oli nrolla 68 ;) Ja mehän kosahdettiin siihen toiseen mahdolliseen "ansaan" ja sen jälkeen missään ei ollut mitään järkeä, siis meidän menossa.. ei oltu kyllä yhdessä ratalla ja mun oiskin pitänyt tulla sieltä kesken pois, kun homma ei kerta onnannut! Kyllä taasen startin jälkeen mietin, että miksi minä kisaan!!!!!

Toinen rata oli Henri Luomalan hyppyrata. Tässä vaiheessa oltiin tehty ohjaajan vaihto Taikulle, Jukka veisi sitä. Nellin kanssa kuitenkin Jukka eka ratalle, sininen salama karkasi aika törkeesti lähdössä ja Jukalle taisi tulla pikkasen kiire :D. Nyt oli vauhtia ja se sitten kostaui kepeille syötössä, kakkosväliin mentiin ja siitä 5vp. Muutan rata oli tosi hyvä parilta! Taikan kanssa sitten Jukasta tuntui, että oli koko ajan myöhässä... ;) Kolmas rima tippui, kepeille tuli kieto (Jukka vei erilailla Taikun kepeille kun Nellin) ja siit vielä yks kielto putkelle.. Oli siellä monta hyvääkin kohtaa ja kun ottaa huomioon, ettei pari oo treenannut pitkään aikaan yhessä, niin rata oli ihan ok!

Päivän kolmas ja viimeinen rata Henrin agirata. Nellille ja Jukalle hylly. Alku oli tosi hyvä, puomilta sitten tuli se vitonen ja muutama este siitä eteenpäin Nelli bongasi putken pään ja sujahti sinne, kun olisi hyppy pitänyt hypätä ;)

Mie lähin sitten Taikun kaa eri asentaalle liikkelle. Jaoin radan kolmeen "harjoitus" osaan. Eka osa selvittiin puhtaasti (7 estettä), sitten tultiin kepeille ja mie mokasin, nakkasin Taikun ohi :(, eli toiselle osallle yksi virhe! Kolmas osa suoritettiin virheettömästi, vaikka yksi hyppy pikkasen tökkikin ja siis tuloksena 5vp! Tähän rataan olin tyytyväinen.

Kotio päin lähettiin ajelee yhden pintaan ja Lapualla pysähyttiin syömään, niin kotona oltiin kuuden pintaan!

Muutaman radan lisään tänne, kunhan Jukka purkaa kameran!

Nelli agirata, jolta nolla :) www.youtube.com/watch

Papu agi, 10vp. www.youtube.com/watch

 

Oikein Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!