Viime viikko on kärsitty kovista pakkasista, mittari huiteli yli -30 asteen, joten lenkkeilyt on tyttöjen kanssa jäänyt aika vähiin :( Nyt onneksi on lauhtunut ja pakkasta taisi tällä hetkellä olla vain -4 astettta :)

Tänä aamuna kello soi 04:00 ;) Aamupalan jälkeen, auton pakkaus ja ei muutakuin kohti Kajaanin näyttelyä. Jonna & Nero lähti meijän kyytille. Nelli&Minni oli siskollani yökylässä :)

Narttuja oli näyttelyyn ilmoitettu 45kpl, muutama oli kuitenkin jäänyt pois. Avoimessa luokassa narttuja oli paikalla 18kpl, Taikalle ERI ja luokkasijoitus 3. PN-kehässä meidät sitten käteltiin kauniisti ulos ;) Macylle veteraaneissa EH ja sij.4.

Ja tuomarinahan oli Dina Korva, Viro.

Arvostelut tulevat tässä:

Taika:

Correct size. A little bit slooping croup otherwise correct topline. Correct body. Well angulated in front and behind. Head typical for breed. A little bit big round eyes. Good coat, movement and temperament.

Macy:

Correct size and topline. Good body and angulation. Head typical for breed, but big round eyes spoils expression. Excelent condition for her age. Nice coat and good movement.

Ens viikolla treenaillaan agia ja käydään pitkillä lenkeillä :)

Ensi viikonlopulle on sitten tiedossa automatkauilua ;) Papu, Macy ja Taika on ilmoitettu Lahden näyttelyyn ja sinne sitten suuntaamme!