Eli kohta pakkaamme auton ja lähdemme ajelemaan kohti Lahtea. Aksan sm-kisat Nastolassa siis ohjelmassa tänä viikonloppuna :)

Kiti kävi rokotuksilla viime viikolla, eikä ollut moksiskaan piikistä eikä ell Tiina Tiihosesta ;) Reipas penikka <3

Tällä viikolla ei päästy aksailee kun Nellin & Taikun hieronta oli tiistaina, viime viikollahan kaksikko kävi osteopaatin hoidossa :) Nellillä oli vain pikkujumeja, mutta Taika oli pentujen jälkeen aika solmussa :( Onneks solmut saatin auki ja heti torstain treeneissä Minna koutsi totesi, että Taikuhan liikkuu ihan erilailla :)

Kävimme sitten keskiviikkona päivällä ottaa Nellin kanssa pienet kontakti sulkeiset sekä koko poppoon kanssa irtoamis-suoraa :) Kiti harjoitteli putkea :D

Eilen eli torstaina pyörähdettiin Kemissä mutka, aamupäivä vierähti rattoisasti meillä Päivin luona, sillä aikaa kun Jukka hoiti virallisia asioita Kemissä ;)

Illalla vielä kävimme sitten shelttien nätötreeneissä! Sain paljon hyviä vinkkejä Papun esittämistä varten, kiitos Aini & Tarja! Kitinäkin ekat treenit tehtiin ja neiti oli ihan pro <3

Annikalta "varastin" Niiskusta ihanan kesäkuvan :) Kaunis neitokainen <3

Mie oon ollu viikon saikulla, kun meinaa toi alaselkä sanoa työsopparin irti mun kanssa :(  Juoksulenkit ja jumpat on nyt taas ollu viikon taolla... onneks maanantaina pääsen minäkin hierojan ammattitaitoisiin käsiin ja toivottavasti muutama lukko saadaan auki.

Lopuks vielä linkki Kirillistä otetteuihin kuviin, kiitos Pirkko ihanista kuvista !