Kotona :) Rankka reissu oli, vaikkei kilometrejä tullutkaan kuin viitisensataa ;)

Aamulla heräilimme seittemän jälkeen. Aamutoimien jälkeen syötiin aamiainen hotellissa ja sitten pakkasimme kamppeet, jonka jälkeen auton nokka kohti Pietarsaarta.

Näyttelypaikalle löydettiin suhteellisen kivuttomasti opasteiden avulla. Kehä oli ajassa, joten ei muutakuin leiri kasaan ja koiria puunaamaan.

Tuomari oli Tanskalainen Thomas Rohlin, linja oli ollut aamusta asti tiukka, eikä erejä ollut paljon jaeltu.

Uroksissa päästiin valioluokkaan asti ennenkuin ensimmäinen eri jaettiin. Loppujen lopuksi 2 urosta sai erin, molemmat valioluokan uroksia.

Nerolle omassa luokassaan hyvällä arvostelulla EH1.

Nartuissa tuomari antoi kuudelle nartulle erin. Macy oli veteraaniluokan ensimmäinen koira (4 yhteensä), tuomari arvosteli pitkään ja hartaastil. Liikeitäkin katottiin kunnolla. Olin kuulevinani tuomarin sanovan kehäsihteerille "very good" ja odotin tokkait punaista nauhaa, yllätys oli suuri kun kehäsihteeri ojensi meille vaaleanpunaisen nauhan. Minun piti ihan käydä taristamssa kehäsihteeriltä, että oliko tosiaan tuomari tarkoittanut meille erin ja olihan se :) Veteraaniluokassa 3 sai erin. Macy sijoitettiin kakkospaikalle. PN-kehässä kilpaili sitten tosiaan 6 narttua. Tuomari kätteli aluksi pois veteraaneissa kolmanneksi tulleen ja valionartun. Macyn tuomari sijoitti neljänneksi :) Ei ollenkaan pöllömpi näyttelypäivä, ERI/2 PN4 :)

Macyn arvostelu:

9 år. Bra långd på huvudet. Bra flat skalle, bra nåsparti(?). Mörka  ögon, som kunde vara mera mandel formade(?). Bra öron. Mycket bra benstomme och bröstkog. Tillräckliga vinklar fram, bra bak. Vacker välvårdad päls av bra kvalite. Kunde önska lite mera hals. Bra rörelser helt i genom. Bra kondition för sin ålder.

Muutama sana on hieman epäselvä...

Tässä pari Jonnan ottamaa kuvaa Macystä.

1246809704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246809796_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana olla kotona, Macykin nukkuu :)

Ehäpä vielä Seinäjoen näyttelyyn tänä vuonna suuntaamme, muuten tämän kesän ja syksyn viikonloput on pyhitetty agiliidolle ;)

Kiitos Jonnalle&Nerolle seurasta, teijän kanssa oli kiva reissata.

Huomenna olisi tarkoitus treffata Pipan ja Eijan kanssa. Taikalla on myös agility koulutusta Jokisaaren Minnan johdolla.

Viikko töitä ja sitten alkaa loma :)